Home > Online marketing Eindhoven

Een bureau voor al jouw online marketing in Eindhoven!

Brand Hero is het bureau voor al je online marketing Eindhoven! Onze specialisten hebben een jarenlange ervaring op het gebeid van vindbaarheid en techniek! Onze organisatie begrijpt waar een website tegenwoordig aan moet voldoen om beter te scoren binnen de diverse zoekmachine’s. We zullen er dan ook alles aan doen om je volledig van dienst te zijn bij al je online marketing activiteiten! Brand Hero is een persoonlijk online marketingbureau dat zich richt op klanten in heel Nederland. Als online marketingbureau Eindhoven staat kwaliteit en creativiteit bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor vinden bezoekers jouw website niet alleen beter op Google maar zullen ze ook onder de indruk zijn van je professionele uitstraling!

Om beter vindbaar te worden zijn o.a. techniek, sterke SEO teksten en populariteit van je website van groot belang. Samen met jou gaan we om de tafel zitten om de problemen in kaart te brengen en zo naar een passend oplossing te komen. Laat ons weten wat jouw doelen zijn, dan gaan we samen een online marketing plan opstellen! Jij bent op zoek naar een professional in online marketing Eindhoven? Kom snel langs bij ons op kantoor en in een vrijblijvend gesprek bespreken wij de mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier onze succesvolle cases!

Wat is online marketing eigenlijk?

Online marketing wordt ook wel internet marketing genoemd. Het doel van internet marketing is om zo veel mogelijk online gezien te worden door potentiële klanten. De middelen die wij inzetten lopen zeer uiteen, maar je kunt o.a. denken aan SEO (zoekmachine optimalisatie), e-mailmarketing, AdWords en het inzetten van social media (Facebook, Instagram, LinkedIN etc.)

Meer over SEO

Wil je jouw online marketing optimaliseren in Eindhoven?

Al jouw online marketing Eindhoven onder een dak geregeld! Wat wil je nog meer? SEO, Adwords & een Google Analytics. Wij maken hier graag gebruik van om jouw website te analyseren en te verbeteren. Via deze manier kunnen we precies zien waar je goed op scoort, en waar het mis gaat. Onze specialisten in Eindhoven bieden graag een helpende hand! Ben je bekent met het gezegde ‘meten is weten’ Statistieken zeggen alles over een website. Wij verzorgen een complete analyse van je website en komen met en stappenplan. Uiteindelijk verbeteren wij de vindbaarheid van de website door middel van linkbuilding en optimalisatie. Je hebt inzicht in cijfers, resultaten, bezoekers, doelgroepen, zoekwoorden en meer waardoor je niet meer in het duister tast. Wij bieden een ruim aanbod aan diensten waarmee je veel nieuwe kansen creëert!

Onze aanpak bij online marketing Eindhoven!

Door onze vele ervaringen op het gebied van online marketing zijn wij inmiddels vakspecialisten! Wij hebben maar een doel. En dat is jou als klant een service aanbieden voor al je online marketing Eindhoven! We onderzoeken welke middelen het beste bij je wensen aansluiten en passen bij je doelstellingen. Zo kunnen wij een compleet online marketingplan voor je opstellen waarbij succes gegarandeerd is. Uiteindelijk is een goed resultaat het belangrijkst!

Hieronder vind je een lijst met middelen die wij o.a. kunnen inzetten:

  • Social marketing;
  • Online nieuwsbrieven;
  • Google Shopping;
  • Affiliate marketing;
  • Adwords;
  • Retargeting;
  • Verkoop via Marktplaats, BOL.com, Amazon;
  • SEO (zoekmachine optimalisatie);
  • Content marketing.
Meer over SEO

En dat is nog niet alles!

Als we samen onze strategie en doelen hebben bepaald gaan we de functioneel ontwerpen uitzetten. Krachtig in design en helder in communicatie! Wij maken o.a. online nieuwsbrieven, Facebookbanners, schrijven SEO teksten en zetten dit allemaal op de juiste wijze in voor een optimaal resultaat. Vervolgens houden we de online activiteiten nou in de gaten. Zo stellen wij ons continue de vraag of we wel de gestelde doelen behalen. Mocht dit onverhoopt toch niet het geval zijn dan passen wij dit uiteraard aan! Online marketing is een doorlopend proces!

Contact a hero

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader