Home > Onderhoud & updates

De kracht van veilig en up-to-date online ondernemen

Of je nu een website of webshop hebt, in WordPress of WooCommerce, een veilige en betrouwbare online omgeving is de essentie voor de professionaliteit van jouw bedrijf en het vertrouwen van je klanten. Zoals altijd en overal ligt ook online het gevaar altijd op de loer, maar daarnaast is ook de techniek continu in beweging. Onderhoud en updates van jouw online domein zijn dan ook onmisbaar.

Geen moment wakker liggen van de (onnodige) onzekerheid of jouw website of webshop wel veilig en up-to-date is? Goldies Reclame neemt je die stress graag uit handen en kan je blijvend garanderen dat jouw site of webwinkel altijd en overal goed en veilig te gebruiken is.

Onderdelen ‘onderhoud & updates’ pakket

Open Source Websites zoals WordPress, Magento, Joomla of Drupal hebben als groot voordeel dat ze gratis beschikbaar zijn en bovendien veel support hebben. Veel modules zijn hierdoor vrij verkrijgbaar. Echter, Open Source betekent ook dat de kans op een beveiligingslek toeneemt. Dit vergroot de kans op een hack, met zeer vervelende problemen tot gevolg, zoals het onbereikbaar zijn van de website of een vermelding in Google dat de website Malware bevat. Als een website periodiek wordt geüpdatet neemt de kans op problemen drastisch af.

Websites die gevoelige informatie bevatten, of waarvan de beveiliging tegen hackers essentieel is, kunnen beveiligd worden met een Firewall. Deze Firewall zorgt er voor dat problemen met bijv. SQL-injections, Brute Force Attacks en DDOS-aanvallen tot het verleden behoren.

Browsers hebben allemaal hun eigen manier van het interpreteren van een website, ondanks de standaarden die voor Internet gebruikt worden. Dat betekent dat een website er misschien prima uitziet op Firefox of Chrome, maar dat deze bijvoorbeeld met Internet Explorer problemen geeft. Vandaar dat wij de layout van de websites controleren op de meest gebruikte browsers en zo tijdig kunnen vaststellen of er aanpassingen nodig zijn. Bezoekers kunnen hierdoor gewoon gebruik blijven maken van je website. Bij responsive websites controleren we de layout ook op mobiele apparaten.

Door bovenstaande maatregelen neemt de kans op problemen met je website flink af. Mochten er toch problemen ontstaan, dan is het belangrijk om een recente backup te hebben. Hierdoor raak je nooit veel gegevens kwijt. Wij kiezen er voor om dagelijks een back-up te maken van de Database (data) en bestanden. Op die manier kunnen we altijd een back-up terugzetten, zonder veel verlies van data.

Tarief: Maatwerk website

De tarieven starten bij een volledig geupdate WordPress website. Afhankelijk van de achterstand van de updates worden voor het up-to-date brengen van de website de daarvoor benodigde uren extra in rekening gebracht.

Het tarief voor ‘onderhoud & updates’ is €15,- p.m. (excl. 21% BTW). Betaling is eenmalig per jaar. Het opzeggen van het ‘onderhoud & updates’ pakket dient ruim drie maanden van tevoren te worden aangegeven.

Tarief: Maatwerk webshop

De tarieven starten bij een volledig geupdate WordPress of Magento webshop. Afhankelijk van de achterstand van de updates worden voor het up-to-date brengen van de webshop de daarvoor benodigde uren extra in rekening gebracht.

Het tarief voor ‘onderhoud & updates’ is €20,- p.m. (excl. 21% BTW). Betaling is eenmalig per jaar. Het opzeggen van het ‘onderhoud & updates’ pakket dient ruim drie maanden van tevoren te worden aangegeven.

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
js_loader