Home > Mailinstellingen

Hoe stel je je e-mail in?

Voordat je verder gaat is het eerst van belang te weten of je POP3 of IMAP wilt gebruiken en of je een eigen SSL certificaat op de domeinnaam hebt zitten

Wat is het verschil tussen IMAP en POP3?

Bij IMAP wordt de mail bewaard op de server. Je kijkt met al je apparaten naar dezelfde bak met mails. Verwijder je een mail op je smartphone dan zal deze ook op je pc verwijderd worden. Bij POP3 staat de mail lokaal. Haal je een mail binnen op je smartphone dan wordt deze van de mailserver verplaatst naar je smartphone. De mail komt dan niet op je pc, omdat deze al is opgehaald met je smartphone. Je kan dus maar met 1 apparaat je mail ophalen

Let op: Sommige mailprogramma’s detecteren automatisch IMAP bij het aanmaken van een nieuw mailaccount, wil je dit niet, breek dit af en selecteer handmatig POP3.

SSL-certificaat

Als je om een SSL certificaat bij Brand Hero hebt gevraagd, dan is er sprake van een eigen SSL op je domeinnaam (jouw website is dan https:// ipv http://). Als je dit niet hebt gevraagd, dan is er geen sprake van een eigen SSL certificaat en geeft https:// een foutmelding

Inkomende mail

Hostnaam: jouwdomein.nl
Poort: 993
Gebruikersnaam: Je volledige emailadres
Wachtwoord: Het ontvangen wachtwoord
Verbindingsbeveiliging: SSL
Authentificatiemethode/Identificatie: Normaal wachtwoord

Uitgaande mail

SMTP: jouwdomein.nl
Uitgaande mail: poort 587
Gebruikersnaam: je volledige mailadres
Wachtwoord: Het ontvangen wachtwoord
Authenticatiemethode/Identificatie : Normaal wachtwoord
Verbindingsbeveiliging: STARTTLS (TLS), indien niet beschikbaar SSL

Opmerking 1: Met IMAP blijft je mail bewaard op de server (tot je het handmatig verwijderd uit uw postvak). De mail neemt dan ook schijfruimte in op de server en wordt in rekening gebracht.
Opmerking 2: bij het aanmaken van het account kun je een waarschuwing zien of het maken van de verbinding wel akkoord is, je bevestigd dat er hiervoor een uitzondering toegevoegd moet worden.

Inkomende mail

Hostnaam: jouwdomein.nl
Poort: 995
Gebruikersnaam: Je volledige emailadres
Wachtwoord: Het ontvangen wachtwoord
Verbindingsbeveiliging: SSL

Uitgaande mail

SMTP: jouwdomein.nl

Opmerking: Bij het aanmaken van het account kun je een waarschuwing zien of het maken van de verbinding wel akkoord is, je bevestigd dat er hiervoor een uitzondering toegevoegd moet worden.

Mail instellen op Iphone/Ipad

Met IMAP heb je overal toegang tot je mail. Om je e-mail in te stellen op een Iphone of Ipad hebben wij een handig blogbericht geschreven. Door deze stappen te volgen, installeer jij zelf je e-mail op je smartphone of tablet. Lees hier hoe je jouw mail instelt op een Iphone / Ipad.

Mailaccount toevoegen aan Hotmail

Het kan soms handig zijn om je emails in Hotmail.com te ontvangen en te versturen. Hotmail heeft de functionaliteit om een bestaand email account toe te voegen aan je Microsoft-account. Hoe je dit kunt doen, leggen we je uit in de handleiding: Mailaccount toevoegen aan Hotmail.

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader