Home > Magento webshop

Succesvol verkopen met een Magento webshop

Magento is een Open Source Content Management Systeem (CMS) voor webshops. Het is een van de meest effectieve softwaresystemen voor het ontwikkelen van een webshop op maat. Een Magento webshop is geschikt voor iedere ondernemer die online resultaat wil boeken door middel van e-commerce. Tot in de kleinste details kan Brand Hero jouw Magento webshop volledig naar wens ontwikkelen en inrichten. Dankzij het ‘open source’ systeem zijn de mogelijkheden eindeloos om iets unieks te creëren. 

Daarnaast draagt het de hoogste zorg voor een optimale veiligheid van je online omgeving en gegevens. Wil jij als (online) ondernemer continu klaar zijn voor de dag van morgen? Of je nu wel of geen duidelijke visie hebt van hoe jij jouw webshop wilt inrichten, Brand Hero begeleid en adviseert je waar nodig graag en ontwikkelt graag samen met jou een webshop waarmee de weg naar online succes volledig open komt te liggen.

Waarom kiezen voor een Magento 2 webshop?

Laat jouw Magento 2 webshop ontwerpen en maken door Brand Hero in Eindhoven. Wij leveren onze webshops in de open source software van Magento. Magento is wereldwijd een populair webshop CMS. Magento biedt om die reden dan ook uitgebreide e-commerce mogelijkheden. Magento is uitermate geschikt voor maatwerk webshops met een uitgebreid aanbod aan producten. Daarnaast kunt u op één installatie van Magento meerdere webwinkel’s draaien, die hun voorraadbeheer gemeenschappelijk hebben. De kosten zijn afhankelijk van welke onderdelen er in je Magento webshop komen. Bij ons kun je altijd laag instappen en uw webshop langzaam uitbreiden.

Magento 2 biedt als open source platform vele e-commerce mogelijkheden:

• Statistieken en rapportages;
• Schaalbaar design;
• Magento layered navigation (gelaagde navigatie);
• Geschikt voor groei: U kunt ‘klein’ beginnen en later uitbreiden met modules;
• Zoekmachine vriendelijk;
• Diverse betaalmethoden;
• Eenvoudig en gebruiksvriendelijk;
• Open source platform;
• Multi-shops: Je kunt meerdere webshop domeinen beheren onder één account;
• Ondersteuning voor meerdere talen;
• Magento extensies voor product promotie, nieuwsbrieven, internet marketing en conversie optimalisatie etc;
• Koppelen met logistieke partners;
• En nog veel meer…

Een sterke online verkoop begint met een gebruiksvriendelijke webshop. Met onze uitgebreide kennis op het gebied van webshops krijg je een ijzersterk ontwerp. Wij maken de webshop uniek, modern en vol beleving. Magento is de ideale software voor bedrijven die hun webshop willen inzetten voor online verkoop.

Werkzaamheden:
– Bespreking.
– Ontwerp (wij hanteren 1 correctieronde, waarbij je verbeterpunten kan aangeven).
– Presentatie.
– Realisatie.

• Levertijd Magento 2 webshop 8-12 weken.
• Uw webshop is Google vriendelijk.
• Inclusief Magento 2 CMS.
• Beeldmateriaal en tekst door de klant aangeleverd (anders meerwerk).
• Jaarlijks worden er hostingkosten voor de webshop in rekening gebracht.

Je hebt een Magento 2 webshop! Hoe nu verder?

Brand Hero in Eindhoven biedt na oplevering van de Magento webshop 1 maand gratis service. Zo heb je de tijd om met een gerust hart jouw eigen webshop te beheren en het CMS onder de knie te krijgen. Wil je het onderhoud van je Magento webshop niet zelf beheren? Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader