Home > Maatwerk website

Een maatwerk website die volledig aansluit op jouw verhaal

Een maatwerk website zorgt ervoor dat je op een eigen en unieke manier jouw onderneming presenteert en met de klant communiceert. Een website op maat moet de juiste invulling geven aan jouw doelstellingen en aansluiten op de behoeften van je doelgroep. Op zoek naar een website die voorzien wordt van de perfecte combinatie tussen design en techniek? Goldies Reclame ontwikkelt volledig naar wens de ideale website voor jou in WordPress!

Conversiegericht, gebruiksvriendelijk, functioneel, goed werkend en volledig op maat. Onze helden maken het mogelijk! Een goede vindbaarheid is vanzelfsprekend belangrijk. Goldies Reclame ontwikkelt zoekmachine vriendelijke websites en zorgt er met de juiste technieken voor dat jouw bedrijf online gaat scoren in Google. Wij helpen je graag met het realiseren van een maatwerk website!

Een professionele website met doorgroeimogelijkheden!

Even snel een website maken kan iedereen, maar een website realiseren die naadloos aansluit op je doelstellingen? Dat is echt specialistenwerk! Wij ontwerpen websites die direct de juiste merkbeleving overbrengen, die passen bij je huisstijl, zijn voorzien van vernieuwende technieken en voldoen aan alle veiligheidseisen. Van agenda tot en met een klantenportaal. Alles is mogelijk! Elke website die we ontwerpen en bouwen is Google vriendelijk, met oog op design, en gebruikersgemak.

Wij vinden het belangrijk dat je volledig tevreden bent met jouw maatwerk website. Daarom hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie! Mocht je het fijn vinden dat wij bij jouw langs komen om uw ideeën te bespreken dan is dit natuurlijk mogelijk! Bel nu 040-7370352 voor een vrijblijvend gesprek.

Hoe wij werken?

Wij helpen mee in elke fase van webdevelopment en optimalisatie. Zo zijn we continu bezig met jouw conversie. Altijd met bijbehorende gebruikersdoelen afgestemd op de customer journey. Daarbij gaan we uit van jouw diensten, doelstellingen en doelgroep. Het doel van de website is immers om potentiële klanten te overtuigen om over te gaan tot actie! Samen behalen we online succes en zorgen we voor een onmiskenbare online indruk.

Werkzaamheden:
– Bespreking.
– Ontwerp (wij hanteren 1 correctieronde, waarbij je verbeterpunten kunt aangeven).
– Presentatie.
– Realisatie.

• Levertijd website 4-6 weken.
• Je website is Google vriendelijk.
• Inclusief WordPress CMS.
• Beeldmateriaal en tekst door de klant aangeleverd (anders meerwerk).
• Jaarlijks worden er hostingkosten voor de website in rekening gebracht.

WooCommerce is onderdeel van een grote, snel groeiende community waardoor er blijvend ontwikkelingen plaatsvinden. Het CMS is volledig uit te breiden naar jouw wensen doormiddel van externe modules en plugins. Hierdoor is je webshop altijd up to date met de laatste technieken. Heb je behoefte aan unieke maatwerk oplossingen vraag het dan aan ons. Ook hierbij kunnen we je van dienst zijn!

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
js_loader