Home > Maatwerk webshop

Laat je onderneming groeien met een maatwerk webshop!

Er wordt dagelijks veel geld uitgegeven en dit gebeurt steeds meer online. Een webshop is dus dé manier om effectief en efficiënt te ondernemen. Wil jij als ondernemer blijven scoren, indruk maken, opvallen en de concurrentie voor blijven? Denk je al enige tijd na over jouw eigen webshop, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Met een uniek en krachtig webdesign ontwikkelt Brand Hero voor jou de perfecte webshop op maat in WordPress!

Onze helden zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke webshops die volledig aansluiten op eigen wensen, voldoen aan alle eisen en voorzien zijn van de laatste trens en technieken. Responsive, gebruiksvriendelijk én met een uitstekende score voor de online vindbaarheid van jouw webshop in zoekmachines als Google! Wil je meer conversies behalen uit jouw onderneming? Ga dan voor een webshop van Brand Hero!

Een professionele webshop met doorgroeimogelijkheden!

Een webshop realiseren die naadloos aansluit aan je doelstellingen? Dat is specialistenwerk. Wij ontwerpen webshops die direct de juiste merkbeleving overbrengen. Een webshop die past bij de huisstijl van je bedrijf en voldoet aan de laatste technische eisen. Van agenda tot en met een klantenportaal, alles is mogelijk! Bovendien houden we rekening met de doorgroeimogelijkheden voor jouw onderneming.

We zijn er zo van overtuigt dat wij passend werk leveren, dat wij een 100% tevredenheidsgarantie hanteren. We streven naar perfectie, leveren resultaten op maat en zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Wil je hierover meer weten? Bel ons eens op 040 – 7370352 voor een vrijblijvend gesprek.

Hoe wij werken?

Wij helpen mee in elke fase van webdevelopment en optimalisatie. Zo zijn we continu bezig met jouw conversie. Altijd met bijbehorende gebruikersdoelen afgestemd op de customer journey. Daarbij gaan we uit van jouw diensten, doelstellingen en doelgroep. Het doel van een webshop is immers om potentiële klanten te overtuigen om over te gaan tot actie. We luisteren naar jouw specifieke wensen, geven adviezen op basis van onze expertises en werken samen aan een indrukwekkend resultaat!

Werkzaamheden
– Bespreking;
– Ontwerp (standaard incl. 1x correctieronde voor gewenste wijzigingen);
– Presentatie;
– Realisatie.

 • Levertijd webshop is 4-6 weken;
 • Je webshop is Google-vriendelijk;
 • Beeldmateriaal en tekst wordt door de klant aangeleverd (optioneel kan Brand Hero dit als meerwerk ook verzorgen);
 • Hostingkosten voor de webshop worden jaarlijks in rekening gebracht.

Vanuit het CMS-systeem WordPress is jouw webshop volledig uit te breiden naar jouw wensen door middel van externe modules en plug-ins. Ook kunnen we je webshop van onderhoud en updates blijven voorzien. Hierdoor is je webshop altijd up-to-date functioneel, altijd actueel en continu voorzien van de laatste trends en technieken.

Waarom jij een maatwerk webshop moet hebben!

Brand Hero bouwt jouw webshop in WordPress. WordPress is gebruiksvriendelijk, waardoor we wijzigingen altijd snel kunnen doorvoeren, maar je ook zelf bestellingen kunt bekijken en al je verkoopstatistieken kunt bijhouden. Onze helden helpen je hier natuurlijk graag bij op weg! Elke webshop die wij ontwerpen is voorzien van een uniek en opvallend webdesign, is zoekmachine-vriendelijk en kent voor zowel jouw doelgroep een prettig gebruikersgemak. Zo laat je op professionele en unieke wijze zien waar je voor staat en dat jouw organisatie echte kwaliteit levert. Een eerste indruk van je webshop is onuitwisbaar en met ons maatwerk zorgen we ervoor dat dit leidt tot indrukwekkende verkoopresultaten!

Brand Hero zorgt met een webshop op maat voor:

 • Speciale functionaliteiten die passen bij jouw wensen;
 • Advies bij het uitstippelen van jouw business strategie;
 • Uniek webdesign voor een extra wow-factor;
 • Gemakkelijk te integreren met externe systemen;
 • Commerciële meerwaarde (meer conversies);
 • Meetbare conversies;
 • SSL beveiligde webshop;
 • Meer vrijheid in het ontwerp;
 • Zoekmachine-vriendelijk voor een betere online vindbaarheid;
 • Toegang tot een team van specialisten die jou helpt bij al je technische vragen;
 • Persoonlijke service.

Benieuwd hoe Brand Hero ook jouw merk laat groeien met een webshop op maat? Neem eens contact met ons op. Onze helden informeren je graag!

Tips en tricks voor het ontwikkelen van een maatwerk webshop

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops. Om je op weg te helpen, delen we onze kennis graag met jou! Zo hebben we hieronder een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet, zodat je jouw doelstellingen alvast gemakkelijk in kaart kunt brengen.

1. Bepaal je doelstellingen

Ga eens brainstormen en stel kritische vragen. Bedenk wat je doelstellingen zijn en hoe je deze de komende jaren wil gaan behalen. Waaraan moet je webshop voldoen en op welke manier wil je jouw doel bereiken? Wil scoren en beter verkopen door te informeren, enthousiasmeren, opvallen, adviseren of met combinaties hiervan? Maak een globale schets van je webdesign en bedenk een indeling van al je gewenste pagina's. Teken het uit zodat je hersenspinsels al een eerste vorm krijgen. Maak een onderverdeling van de verschillende diensten of producten en probeer dit logisch en overzichtelijk in te delen. Dit vormt de perfecte basis!

2. Bepaal je content

Nu je doelstellingen en indelingen in grote lijnen zijn uitgedacht, is het goed om na te denken over de content die je op jouw webshop wilt gaan plaatsen. Draagt de inhoud voldoende bij aan de aantrekkingskracht van je product? Sluit het aan op je doelstellingen? Is het informatief en uniek genoeg? Straalt het de professionaliteit uit die past bij jouw organisatie? En met welke content en communicatiemiddelen ('tone of voice') wil je jouw doelgroep aanspreken om je producten te presenteren? Op basis van dergelijke afwegingen kun je onder andere bepalen welke content prioriteit heeft voor het effectief bereiken van je doelgroep.

3. Verplaats je in de doelgroep

Kijk eens door de bril van je eigen doelgroep en bedenk hoe je zelf ook geholpen zou willen worden. Word je als potentiële klant goed geholpen met het aanbod van diensten en producten? Voldoet het design aan een unieke en herkenbare huisstijl die past bij je bedrijf? Is de werking en navigatie logisch en gebruiksvriendelijk? Is je webshop responsive en dus toegankelijk op alle schermformaten? Word je op een aantrekkelijke en juiste manier aangesproken in zowel tekst (schrijfstijl en aanspreekvorm), foto's, video's en eventuele graphics? Is de informatievoorziening overzichtelijk en praktisch ingericht met bijvoorbeeld een blog- en contactpagina? Is hierop telkens ‘ja’ het antwoord? Dan ben je in ieder geval al heel aardig op weg!

4. Vraag om een second opinion

Wie durft kritisch, maar behulpzaam naar jouw ideeën en concept kijken? Het kan nooit kwaad om aan bijvoorbeeld vrienden of familie een beoordeling en advies te vragen. Heb je iets over het hoofd gezien? Ontbreken er gegevens, mis je informatie of andere belangrijke content? Is de opbouw van je webshop logisch, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk? Staan er spelfouten in je teksten? Extra ogen en opbouwende kritiek zijn zeer waardevol voor een optimale webshop.

Samen met Brand Hero werken aan een maatwerk webshop!

Ga voor een webshop van hoogwaardige kwaliteit en ga samen met onze helden aan de slag voor een unieke webwinkel op maat! Tijdens het volledige ontwikkelingsproces betrekken we je graag bij alle belangrijke stappen. Zo ben je zeker van geweldige technische functies en een unieke huisstijl die aansluit op de identiteit van jouw bedrijf. We zorgen met heldere communicatie en duidelijke afspraken dan ook stap voor stap voor een optimaal resultaat van jouw nieuwe webshop.

In een eerste gesprek leren we elkaar kennen, komen we alles te weten over jouw bedrijf en horen we graag wat je persoonlijke wensen voor jouw webshop zijn. Natuurlijk zijn er veel vaste elementen en technieken waarin onze helden je graag adviseren, maar we luisteren ook graag naar jouw ideeën. Samen brainstormen we richting de perfecte webshop voor jou en bespreken we een eventueel vervolg en het plan van aanpak!
Als vervolg op de brainstormsessie volgt als tweede stap het uitvoeren van een grondig onderzoek. Wat is de huidige marktpositie van je onderneming en waar zou je met een webshop graag naartoe willen groeien? Hoe profileren jouw concurrenten zich online en hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij je van hen kunt gaan onderscheiden? Kortom, in de tweede stap onderzoeken en analyseren we de doelstellingen van jouw webshop.
Wanneer de doelstellingen, doelgroep, wensen, eisen en ‘tone of voice’ zijn afgestemd, kan het ontwerpen van jouw webshop op maat gaan beginnen. Al jouw wensen gaan nu steeds beter zichtbaar worden en dat maakt het pas echt leuk! We ontwikkelen eerst een uniek, opvallend en vooral ook passend webdesign. Dit is de ‘look en feel’ waarmee we je doelgroep effectief willen gaan aanspreken.
Nadat je akkoord hebt gegeven op het volledig ontwikkelde webdesign, gaan we het ontwerp omtoveren tot een optimaal werkende webshop. We passen gewenste functies en geavanceerde technieken toe, zorgen dat de webshop aan alle strengen veiligheidseisen voldoet én gaan aan de slag met het online succes van jouw bedrijf!
Wanneer je webshop volledig is opgezet, gaan we alles grondig testen en controleren. Werkt alles naar behoren? Is alles naar wens en gebruiksvriendelijk op zowel desktop en laptops als op tablets en telefoons? Dan gaat je webshop live! In deze fase wordt ook de omgeving van jouw webwinkel dusdanig ingesteld dat jij uiteindelijk ook gemakkelijk zelf kunt gaan beheren en onderhouden. Hierbij helpen we je natuurlijk graag!

Een online toppositie voor jouw maatwerk webshop?

Nu je webshop in bedrijf is, wil je ongetwijfeld ook echt gaan scoren! Dit doe je onder andere door je webshop up-to-date te houden, zodat je zeker bent van optimale prestaties en resultaten. Bijvoorbeeld met een SEO-strategie, die essentieel is voor de online vindbaarheid van je webshop. Brand Hero gebruikt bij zoekmachine optimalisatie verschillende technieken en strijdt zo voor het verkrijgen én behouden van een toppositie van jouw bedrijf in de zoekresultaten van Google. Jouw bedrijf, producten en aanbod van diensten waarmee je online gevonden wilt worden, kunnen we met SEA-campagnes nóg meer onder de aandacht brengen. Wij helpen jouw merk groeien met een geweldige webshop!

Onze helden blijven je graag helpen met je maatwerk webshop!

Het goed onderhouden van je webshop vergt de nodige kennis en kost ook behoorlijk wat tijd. Gelukkig kan Brand Hero deze taak op professionele wijze volledig op zich nemen. Na de ontwikkeling kunnen we je ook helpen met het beheren, onderhouden en de online marketing van je webshop.  Zo werken onze helden graag met jou samen aan een indrukwekkend resultaat! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze cases of neem eens vrijblijvend contact op voor meer informatie!

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader