Home > Maatwerk WordPress website

Jouw eigen professionele maatwerk WordPress website?

Een maatwerk WordPress website is enorm waardevol voor de doelstellingen van jouw bedrijf en de wensen van je doelgroep. Ben je op zoek naar een website op maat die geheel naar wens met jouw klanten communiceert? Met een uniek webdesign ontwikkelt Goldies Reclame voor jou de perfecte maatwerk website in WordPress!

Een professioneel ontwikkelde website op maat is conversiegericht, gebruiksvriendelijk en snel. Daarbij is het voor Goldies Reclame vanzelfsprekend dat je met een maatwerk website ook wilt scoren in Google. Naast dat onze helden jouw WordPress website kunnen voorzien van zoekmachine optimalisatie, werken we ook graag samen met jou een volledige SEO-strategie op maat uit!

Een professionele website met doorgroeimogelijkheden!

Een website ontwikkelen kan iedereen. Maar een website realiseren die naadloos aansluit aan je doelstellingen, dat is het werk van specialisten. Wij ontwerpen maatwerk websites die direct de juiste merkbeleving overbrengen. Een website die past bij de huisstijl en voldoet aan de laatste technische eisen. Van agenda tot en met een klantenportaal. Alles is mogelijk! Elke website die we ontwerpen en bouwen is Google vriendelijk, met oog op design, en gebruikersgemak.

We zijn er zo van overtuigt dat wij passend werk leveren, dat wij een 100% tevredenheidsgarantie hanteren. We streven naar perfectie, leveren resultaten op maat en zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Wil je hierover meer weten? Bel ons eens op 040 – 7370352 voor een vrijblijvend gesprek.

Hoe wij werken?

Wij helpen mee in elke fase van webdevelopment en optimalisatie. Zo zijn we continu bezig met jouw conversie. Altijd met bijbehorende gebruikersdoelen afgestemd op de customer journey. Daarbij gaan we uit van jouw diensten, doelstellingen en doelgroep. Het doel van de website is immers om potentiële klanten te overtuigen om over te gaan tot actie! Samen behalen we online succes en zorgen we voor een onmiskenbare online indruk.

Werkzaamheden:

 • Bespreking;
 • Ontwerp (wij hanteren 1 correctieronde, waarbij je verbeterpunten kunt aangeven);
 • Presentatie;
 • Realisatie.

Goed om te weten:

 • Levertijd website is 4-6 weken;
 • Je website is ‘Google-vriendelijk’;
 • Inclusief WordPress CMS;
 • Beeldmateriaal en tekst door de klant aangeleverd (anders meerwerk);
 • Jaarlijks worden er hosting kosten voor de website in rekening gebracht.

WooCommerce is onderdeel van een grote, snelgroeiende community waardoor er blijvend ontwikkelingen plaatsvinden. Het CMS is volledig uit te breiden naar jouw wensen doormiddel van externe modules en plug-ins. Hierdoor is je webshop altijd up to date met de laatste technieken. Heb je behoefte aan unieke maatwerk oplossingen vraag het dan aan ons. Ook hierbij kunnen we je van dienst zijn!

Waarom jij een maatwerk WordPress website moet hebben!

Wanneer je besluit een nieuwe website te laten ontwikkelen, kun je het beter meteen goed aanpakken. Met een standaard template zijn de technische mogelijkheden zeer beperkt en straal je allesbehalve klasse en professionaliteit uit richting je doelgroep. Wanneer je kiest voor een maatwerk WordPress website van Goldies Reclame, kies je voor een uniek ontwerp dat aansluit op de identiteit van jouw organisatie. Zo laat je op professionele en unieke wijze zien waar je voor staat en dat jouw organisatie echte kwaliteit levert. Een eerste indruk van je website is onuitwisbaar en met ons maatwerk zorgen we ervoor dat dit leidt tot indrukwekkende resultaten!

Goldies Reclame zorgt met een maatwerk website voor:

 • Speciale functionaliteiten die passen bij jouw wensen;
 • Advies bij het uitstippelen van jouw business strategie;
 • Uniek webdesign voor een extra wow-factor;
 • Gemakkelijk te integreren met externe systemen;
 • Commerciële meerwaarde (meer conversies);
 • Meetbare conversies;
 • Veilige website;
 • Meer vrijheid in het design van je website;
 • Zoekmachine vriendelijke website voor een betere online vindbaarheid;
 • Toegang tot een team van specialisten die jou bij al je technische vragen;
 • Persoonlijke service.

Benieuwd hoe Goldies Reclame ook jouw merk laat groeien dankzij een WordPress website op maat? Neem eens contact met ons op. Onze helden informeren je graag!

Tips en tricks voor het ontwikkelen van een maatwerk website

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk websites. Om je op weg te helpen, delen we onze kennis graag met jou! Zo hebben we hieronder een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet, zodat je jouw doelstellingen alvast gemakkelijk in kaart kunt brengen.

1. Bepaal je doelstellingen

Ga eens brainstormen en stel kritische vragen. Bedenk wat je doelstellingen zijn en hoe je deze de komende jaren wil gaan behalen. Waaraan moet je maatwerk website voldoen en wat wil je ermee bereiken? Wil je informeren, enthousiasmeren, opvallen, adviseren, verkopen of combinaties hiervan? Maak een globale schets van je webdesign en bedenk een indeling van al je gewenste pagina's. Teken het uit zodat je hersenspinsels al een eerste vorm krijgen. Dit is de perfecte basis voor je maatwerk website!

2. Bepaal je content

Nu je doelstellingen en indelingen in grote lijnen zijn uitgedacht, is het goed om na te denken over de content die je op jouw maatwerk website wilt gaan plaatsen. Draagt de inhoud voldoende bij aan deze doelstellingen? Is het informatief en uniek genoeg? Straalt het de professionaliteit uit die past bij jouw organisatie? En met welke content en communicatiemiddelen ('tone of voice') wil je jouw doelgroep aanspreken? Op basis van dergelijke afwegingen kun je onder andere bepalen welke content prioriteit heeft voor het effectief bereiken van je doelgroep.

3. Verplaats je in de doelgroep

Kijk eens door de bril van je eigen doelgroep en bedenk hoe je zelf ook geholpen zou willen worden. Word je, als potentiële klant tijdens een bezoek aan jouw maatwerk website, volledig geholpen met het aanbod van diensten en producten? Voldoet het design aan een unieke en herkenbare huisstijl die past bij je bedrijf? Is de werking en navigatie logisch en gebruiksvriendelijk? Is je website responsive en dus toegankelijk op alle schermformaten? Word je op een aantrekkelijke en juiste manier aangesproken in zowel tekst (schrijfstijl en aanspreekvorm), foto's, video's en eventuele graphics? Is de informatievoorziening overzichtelijk en praktisch ingericht met bijvoorbeeld een blog- en contactpagina? Is hierop telkens ‘ja’ het antwoord? Dan ben je in ieder geval al heel aardig op weg!

4. Vraag om een second opinion

Het kan nooit kwaad om aan vrienden en familie een beoordeling en advies te vragen. Laat hen, of andere personen die hiervoor van waarde kunnen zijn, je conceptvoorstel eens doornemen. Je weet zelf het beste wie zijn of haar kritische, maar eerlijke mening aan jou durft te geven. Heb je iets over het hoofd gezien? Ontbreken er gegevens, mis je informatie of andere belangrijke content? Werkt een link, button of andere techniek nog niet optimaal? Staan er spelfouten in je teksten? Extra ogen en opbouwende kritiek zijn zeer waardevol voor een optimale maatwerk website!

Hoe ziet de weg naar een maatwerk website bij Goldies Reclame eruit?

Het ontwikkelen van een goede website van hoogwaardige kwaliteit bestaat uit een aantal belangrijke stappen. We geven je graag een beter beeld over wat er zoal komt kijken bij het ontwikkelen van zo’n website op maat. Tijdens het volledige traject onderhouden we graag het contact met jou om je wensen en bevindingen af te stemmen. Met deze werkwijze behaal je gegarandeerd een optimaal resultaat:

In een eerste gesprek leren we elkaar kennen, komen we alles te weten over jouw bedrijf en horen we graag wat je persoonlijke wensen voor een maatwerk website zijn. Natuurlijk zijn er veel vaste elementen en technieken waarin onze helden je graag adviseren, maar we luisteren ook graag naar jouw ideeën. Samen brainstormen we richting jouw optimale website op maat en bespreken we een eventueel vervolg en het plan van aanpak!

Als vervolg op de brainstormsessie volgt als tweede stap het uitvoeren van een grondig onderzoek. Wat is de huidige marktpositie van je onderneming en waar zou je met een maatwerk website graag naartoe willen groeien? Hoe profileren jouw concurrenten zich online en hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij je van hen kunt gaan onderscheiden? Kortom, in de tweede stap onderzoeken en analyseren we de doelstellingen van jouw maatwerk website of webshop.

Wanneer de doelstellingen, doelgroep, wensen, eisen en 'tone of voice' zijn afgestemd, kan het ontwerpen van jouw maatwerk website of webshop gaan beginnen. Al jouw wensen gaan nu steeds beter zichtbaar worden en dat maakt het pas echt leuk! We ontwikkelen eerst een uniek, opvallend en vooral ook passend webdesign. Dit is de 'look en feel' waarmee we je doelgroep effectief willen gaan aanspreken.

Nadat je akkoord hebt gegeven op het volledig ontwikkelde webdesign, gaan we het ontwerp omtoveren tot een optimaal werkende maatwerk website of webshop. We passen gewenste functies en geavanceerde technieken toe, zorgen dat de website of webshop aan alle strengen veiligheidseisen voldoet én gaan aan de slag met het online succes van jouw bedrijf!

Wanneer je website volledig is opgezet, gaan we alles grondig testen en controleren. Werkt alles naar behoren? Is alles naar wens en gebruiksvriendelijk op zowel desktop en laptops als op tablets en telefoons? Dan gaat je maatwerk website of webshop live! In deze fase wordt ook de omgeving van jouw website dusdanig ingesteld dat jij uiteindelijk ook gemakkelijk zelf je website of webshop kunt gaan beheren en onderhouden. Hierbij helpen we je natuurlijk graag!

Je maatwerk WordPress website is klaar voor gebruik, wat nu?

Je nieuwe maatwerk website staat live! Je bent in productie en de tijd is aangekomen om te gaan knallen. Voor optimale resultaten is het belangrijk je website altijd up-to-date te houden. Bijvoorbeeld met nieuwe en relevante content, of met producten en diensten die je wilt promoten voor betere conversies. Wanneer het ontwerpen en ontwikkelen van je website op maat achter de rug is, begint dus eigenlijk pas het echte werk! Je site moet goed gevonden worden en ook vindbaar blijven met een uitgestippelde SEO-strategie. Met SEA-campagnes spreek je met gerichte online advertenties je doelgroep aan en ook met andere vormen van online marketing zoals linkbuilding zorg je dat je online blijft scoren!

Goldies Reclame blijft je ook na de livegang graag helpen!

Gelukkig sta je er niet in je eentje voor en hoef je hier niet constant zelf over na te denken. Brand Hero kan je naast het ontwikkelen van een maatwerk website ook helpen met alle vormen van online marketing helpen! Daarnaast houden we de prestaties en resultaten van je website nauwlettend in de gaten en voeren we indien nodig verbeteringen door. Zo werken we graag met jou samen aan een indrukwekkend resultaat! Benieuwd wat Brand Hero voor jou kan betekenen? Bekijk eens onze cases of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
js_loader