Home > Logo

Een logo dat past bij de identiteit van jouw bedrijf

Je logo is vaak het eerste waar je klanten mee in aanraking komen. Een uitstraling die onlosmakelijk is verbonden met je bedrijf. Daarom dat we bij het ontwikkelen van een logo eerst onderzoek doen naar het verhaal achter jouw bedrijfsvoering en waar je voor staat. Een goed logo communiceert dan ook perfect de identiteit van je bedrijf.

Een logo wordt gevormd door een beeldmerk, woordmerk of een combinatie van beide. Het is origineel, herkenbaar en past bij de doelgroep die jij wilt aanspreken. Een modern, speels, opvallend of minimalistisch logo? Brand Hero analyseert je organisatie en ontwikkelt een uniek logo dat voldoet aan jouw wensen en feilloos aansluit op jouw bedrijfsidentiteit. 

Een logo is vaak het eerste waar klanten mee in aanraking komen.

Een uitstraling die onlosmakelijk verbonden is met het bedrijf. Het logo straalt uit wat de organisatie inhoud en waar het voor staat. Of je nu op zoek bent naar een modern, speels, opvallend of minimalistisch logo; wij ontwerpen het logo dat precies aansluit op jouw wensen. Ons doel is om gezamenlijk tot een mooi eindresultaat te komen. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en adviseren. Dit zorgt ervoor dat het logo perfect zal aansluiten bij de bedrijfsidentiteit!

Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie dus we gaan net zo lang door tot dat jij tevreden bent! Bel nu 040-7370352 voor een vrijblijvend gesprek.

Een uniek logo waarmee je professioneel voor de dag kunt komen! Met behulp van onze creatieve Heroes krijg je een professioneel ontwerp van jouw logo. Wij ontwerpen in overleg, en realiseren je logo voor een vaste prijs. Je krijgt van ons 3 ontwerpvoorstellen. Deze ontwerpvoorstellen laten allerlei creatieve mogelijkheden zien zodat er een goede keuze gemaakt kan worden. Uiteindelijk wordt 1 ontwerp uitgewerkt tot het definitieve logo.

Naast jouw logo kunnen wij ook je visitekaartje, briefpapier en envelop ontwerpen. Dit valt onder de huisstijl of corporate identity.

Werkzaamheden:
– Bespreking
– Ontwerp (3 unieke ontwerpvoorstellen)
– Presentatie
– Realisatie

Wij gaan met jouw aan tafel om de wensen te bespreken en presenteren je 3 ontwerpvoorstellen.
• Professioneel en zeer voordelig.
• Levertijd in 7-14 werkdagen.
• Wij kunnen je prima adviseren.
• Ook voor drukwerk kan je bij ons terecht.
• Het logo is na afronding jouw eigendom.
• Je krijgt het logo in PDF, AI, EPS, JPG en PNG.

Ontvang nu gratis 10 huisstijltips!

Je krijgt bij Brand Hero gratis tips en trucs voor het gebruik en ontwerpen van je nieuwe logo. Hoe zet je jouw logo effectief in? Hoe ontwerp je een onderscheidend logo? Wat is jouw verhaal en hoe breng je dit over aan je klanten? Download het uitgebreide document; 10 logotips gratis en doe er je voordeel mee!

Bekijk tips

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader