Home > Logo ontwerpen

Een professioneel woord-beeldmerk / logo dat echt past bij jouw bedrijf regel je met Goldies Reclame!

Doe maar een logootje… Achter elk goedlopend bedrijf zit een krachtige gedachte. Deze visie krijgt gestalte met de uitwerking van een sterke huisstijl, de identiteit van het bedrijf. Op zoek naar manier om het ‘karakter’ van jouw bedrijf krachtig en opvallend onder de aandacht te brengen? Goldies Reclame ontwerpt jou woord- beeldmerk dat volledig aansluit op de indentiteit van je onderneming waarmee je een blijvende sterke indruk achterlaat!

Onze ervaren helden zijn enorm gedreven in ontwerpen van een opvallend logo voor jouw onderneming. Wij gaan dan ook graag samen met jou de strijd aan om jouw bedrijf te voorzien van een karakteristiek beeldmerk. Benieuwd hoe we jouw merk met een uniek logo zowel online als offline laten groeien? Neem dan snel contact met ons op!

Met een woord- beeldmerk / logo zorg je voor een professionele eerste indruk

Een goede eerste indruk maken? Die kans krijg je maar één keer. Gelukkig gaat dat met een logo ontwerp van Goldies Reclame zeker lukken! Een logo is vaak het eerste wat gezien wordt. Het is een geweldige middel om zowel online als offline op vele fronten naar voren te laten komen. Op deze manier breng je jouw onderneming, producten en diensten in een oogopslag herkenbaar onder de aandacht. Het logo van je bedrijf kun je onder andere strategisch inzetten op je visitekaartje of ander drukwerk. En wat dacht je van allerlei praktische of leuke gimmicks waar je bedrijfslogo op staat? Of laat je logo opvallend terugkomen via onze diverse mogelijkheden van belettering!

Dan hebben we het nog niets eens over alle geweldige mogelijkheden om met jouw logo online op te vallen! Goldies Reclame maakt ook graag een website op maat voor je waarop je beeldmerk en algehele huisstijl van extra glans en herkenbaarheid wordt voorzien! Wanneer we aan de slag gaan met het ontwikkelen van een logo, willen we dit graag ook goed terugkomen in het webdesign van jouw website. Bovendien kunnen we met content marketing en via social media jouw nieuwe logo op professionele wijze onder de aandacht brengen! Genoeg belangrijke redenen dus om met je logo te laten zien waar jij en je organisatie voor staan!

We zijn er zo van overtuigt dat wij passend werk leveren, dat wij een 100% tevredenheidsgarantie hanteren. We streven naar perfectie, leveren resultaten op maat en zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Wil je hierover meer weten? Stel ons je vraag snel online of bel ons eens 040 – 7370352 voor een vrijblijvend gesprek. Onze helden informeren je graag!

Een uniek logo waarmee je professioneel voor de dag kunt komen! Met behulp van onze creatieve helden krijg je een professioneel ontwerp van jouw logo. Wij ontwerpen in overleg, en realiseren je logo voor een vaste prijs. Je krijgt van ons 3 ontwerpvoorstellen. Deze ontwerpvoorstellen laten allerlei creatieve mogelijkheden zien zodat er een goede keuze gemaakt kan worden. Uiteindelijk wordt het door jouw gekozen ontwerp uitgewerkt tot het definitieve logo. Naast jouw logo kunnen wij ook je visitekaartje, briefpapier en envelop ontwerpen. Dit valt onder de huisstijl ontwerpen of corporate identity.

Werkzaamheden:
– Bespreking
– Ontwerp (3 unieke ontwerpvoorstellen)
– Presentatie
– Realisatie

Samen werken aan een indrukwekkend resultaat:
We luisteren naar jouw wensen, bespreken alle mogelijkheden en presenteren je vervolgens 3 ontwerpvoorstellen.

• Professioneel en zeer voordelig.
• Levertijd in 7-14 werkdagen.
• Wij kunnen je prima adviseren.
• Ook voor drukwerk kan je bij ons terecht.
• Het logo is na afronding jouw eigendom.
• Je krijgt het logo in PDF, AI, EPS, JPG en PNG.

Gratis logo tips van Brand Hero!

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van opvallende en unieke logo’s. Om je op weg te helpen, delen we onze kennis graag met jou! Zo hebben we hieronder bijvoorbeeld een aantal handige tips en tricks voor je op een rijtje gezet, zodat je jouw doelstellingen voor een logo op maat alvast gemakkelijk in kaart kunt brengen!

Bekijk tips
Logo ontwerpen
Logo ontwerpen
Logo ontwerpen
Logo ontwerpen
Logo ontwerpen

Waarom jouw logo laten ontwerpen bij Goldies Reclame

Achter een echt goed logo zit een uitgebreid ontwikkelingsproces. Er moet namelijk bepaald worden wie de doelgroep is, welke kleuren de juiste uitstraling geven en welk lettertype hierbij past. Dit alles moet natuurlijk ook goed aansluiten op jou en de identiteit van jouw onderneming. Op basis hiervan kunnen we een beeldmerk creëren waarmee je op professionele en unieke wijze laat zien waar je voor staat en dat jouw organisatie echte kwaliteit levert.

Onze tips en tricks voor een logo ontwerpen op maat!

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van opvallende en unieke logo’s. Om je op weg te helpen, delen we onze kennis graag met jou! Daarom willen we jou een aantal tips en tricks meegeven, zodat je jouw doelstellingen voor een logo op maat alvast gemakkelijk in kaart kunt brengen!

1. Een tijdloos design is voor altijd

Een goed logo zorgt er met de jaren voor dat je steeds meer herkenbaarheid en betrouwbaarheid genereert. Een tijdloos ontwerp dat voor altijd kan blijven bestaan is dus het allerbelangrijkste. Neem voor jezelf maar eens bekende grote merken en hun logo in gedachte. Vaak herkennen we zelfs logo’s zonder dat we ook maar weten welk bedrijf of welke organisatie erachter schuilt.

2. Een logo hoeft niet specifiek duidelijk te maken wat je doet

Natuurlijk wil je het liefst zoveel mogelijk opvallen met je logo en meteen duidelijk maken wie je bent en wat je doet. Maar eigenlijk hoeft een logo dat niet per se direct kenbaar te maken. Neem ook hier maar weer eens een aantal grote namen en hun logo in gedachte. Grote bedrijven zijn bekend geworden dankzij een logo met de meest rare kronkels, vinkjes, lijntjes, cirkels en ga zo maar door! Maar dat wil niet zeggen dat er niet over is nagedacht! Juist deze logo’s zijn ontwikkeld vanuit de gedachte waar een merk of bedrijf voor staat en wat het wil uitstralen. Het is dus wel belangrijk dat je niet zomaar wat strepen op papier zet, maar goed nadenkt over het ontwerp.

3. Wel of geen bedrijfsnaam in je logo?

Heel veel organisaties maken bewust de keuze teksten of letters te gebruiken in hun logo, maar ook hier geldt weer, als er maar goed over is nagedacht! Het gebruik van een goed lettertype kan dan ook zeer effectief zijn. Zeker wanneer je een nieuwe, wat kleinere en nog onbekende onderneming hebt kan je logo versterkt worden met je bedrijfsnaam. Minstens zo belangrijk is dan de juiste keuze voor de grootte van het lettertype, de vormen en natuurlijk het kleurgebruik!

4. Zet je ideeën op papier

Maak zelf al eens een aantal globale schetsen van wat je in gedachte hebt. Teken het uit of zet steekwoorden op papier zodat je hersenspinsels al een eerste vorm krijgen. Dit is de perfecte basis voor de vormgeving van een logo. Hiervoor hoef je echt geen kunstzinnige grootmeester te zijn, maar zo krijg je zelf een steeds beter en helder beeld van wat je nou echt belangrijk vindt. Past het bij jou en je bedrijf? Straalt het de gewenste professionaliteit en expertise uit? Denk je er je doelgroep mee te kunnen aanspreken? Op basis van dergelijke afwegingen kun je prioriteiten stellen in het verhaal dat je wilt vertellen met je logo.

Hoe ziet de weg naar een maatwerk logo ontwerpen bij Goldies Reclame eruit?

Het ontwikkelen van een goed logo van hoogwaardige kwaliteit bestaat uit een aantal belangrijke stappen. We geven je graag een beter beeld over wat er zoal komt kijken bij het ontwikkelen hiervan. Tijdens het volledige traject onderhouden we graag het contact met jou om je wensen en bevindingen af te stemmen. Met deze werkwijze behaal je met jouw nieuwe logo gegarandeerd een optimaal resultaat:

In een eerste gesprek leren we elkaar kennen, komen we alles te weten over jouw bedrijf en horen we graag wat je persoonlijke wensen voor het ontwikkelen van je logo zijn. Natuurlijk zijn er veel vaste elementen en technieken waarin onze helden je graag adviseren, maar we luisteren ook graag naar jouw ideeën. Alleen zo komen we immers tot een uniek ontwerp. Samen brainstormen we richting het optimale logo dat echt bij jou en je bedrijf past!

Als vervolg op de brainstormsessie volgt als tweede stap het uitvoeren van een grondig onderzoek. Wat is de huidige marktpositie van je onderneming en wat wil je met het logo van je bedrijf uitstralen en bereiken? Hoe profileren jouw concurrenten zich met hun logo en hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij je van hen kunt gaan onderscheiden? En op welke manier ben je verzekerd van het effectief bereiken van je doelgroep? Kortom, in de tweede stap onderzoeken en analyseren we alle doelstellingen voor het op maat ontwerpen van jouw logo!

Wanneer de doelstellingen, doelgroep, wensen, eisen en 'tone of voice' zijn afgestemd, kan het ontwerpen van je logo gaan beginnen. Al jouw eigen wensen en ideeën gaan nu in combinatie met onze adviezen en expertises steeds beter zichtbaar worden en dat maakt het pas echt leuk! We ontwikkelen eerst 3 unieke, opvallende en vooral ook passende concepten op gebied van bijvoorbeeld lettertype en grootte, kleurgebruik en lay-out. Springt er een logo uit wat voldoet aan jouw wensen? Is het logo voorzien van de juiste 'look en feel' om je beoogde doelgroep te bereiken? Dan ronden we deze fase af met het definitieve ontwerp!

Wanneer de ontwerpfase is afgerond, kunnen we jouw logo naar wens en op maat gaan inzetten. Zo kunnen we je nieuwe logo bijvoorbeeld gaan realiseren in drukwerk en belettering, maar is het ook mogelijk om het via je (nieuwe) website en social media online door te voeren. Voor een optimale herkenbaarheid met de meest effectieve resultaten, is het raadzaam je logo in één keer via al je gewenste uitingen door te voeren. Op deze manier zorg je voor een betrouwbare en vooral ook professionele uitstraling van je bedrijf!

Het ontwerp van je logo is klaar voor gebruik, wat nu?

Nu het ontwerp van je logo is gerealiseerd, is het belangrijk dat jouw bedrijf ook altijd en overal door middel van het logo gepresenteerd kan worden. Elk klein detail wat ook maar enige betrekking heeft tot jouw bedrijf is van belang. Zo kun je, bijvoorbeeld met verschillende vormen van drukwerk, met jouw logo je voltallige onderneming als één krachtig geheel presenteren.

De specialisten van Goldies Reclame kunnen je beeldmerk bijvoorbeeld ook laten terugkomen in het webdesign van jouw website. Bovendien kunnen we met content marketing en via social media jouw nieuwe logo op professionele wijze onder de aandacht brengen!

Laat je logo ontwerpen door Goldies Reclame!

Een goed logo ontwerp is herkenbaar en past bij de identiteit van jouw bedrijf. Het maak niet uit of je nu gaat voor een modern, klassiek, speels, strak minimalistisch of aanwezig logo. Wij streven ernaar om samen met jou een uniek logo te ontwerpen dat resulteert in mooie resultaten voor jou en je bedrijf.

Onze helden zullen ervoor zorgen dat het ontwerp lang mee gaat en een goede indruk achterlaat bij jouw doelgroep. Benieuwd naar hoe we een uniek beeldmerk ontwerpen? Wil je weten hoe Goldies Reclame ook jouw bedrijf professioneel profileert d.m.v. een krachtig logo? Neem dan snel eens contact met ons op of ga direct met onze helden aan de slag tijdens een creatieve brainstormsessie

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
js_loader