Home > Linkbuilding Eindhoven

Wordt online beter vindbaar met linkbuilding Eindhoven!

Online vindbaar worden met jouw bedrijf, hoe doe je dat? Veel (online) ondernemingen willen maar wat graag beter vindbaar worden via Google. Probleem is, ze hebben vaak geen idee waar te beginnen. Brand Hero laat merken groeien met een optimale herkenbaarheid in alle communicatie-uitingen en een resultaatgerichte (online) strategie. Zo bezitten onze helden onder andere de kracht van linkbuilding, een belangrijk onderdeel van SEO. Wordt ook beter gevonden door middel van een gedegen linkbuilding traject.

Relevante links die verwijzen naar jouw website zorgen ervoor dat je door een zoekmachine als Google beter wordt gewaardeerd. Zoekmachines zien linkbuilding als een soort mond-tot-mondreclame op het internet. Om zeker te zijn van de meest optimale resultaten kun je beter je linkbuilding uitbesteden aan specialisten. Brand Hero heeft hiervoor alle kennis en middelen in huis! Wil je meer weten over ons SEO-traject of over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op!

Bekijk hieronder onze SEO pakketten:

SEO pakketten

Hoe ziet een SEO-traject bij Goldies Reclame eruit?

In de basis bieden we drie SEO pakketten aan: SEO Basic, SEO Pro en SEO Expert. Hier hoef je natuurlijk vooraf niet uit te kiezen, maar zo heb je als startpunt een indicatie van onze werkzaamheden. Onze helden denken samen met jou een SEO strategie uit die aansluit op jouw ambities, doelen en intenties. Hoe we dat doen?

Natuurlijk zijn er veel vaste elementen en technieken waarmee onze helden strijden, maar we luisteren ook graag naar jouw wensen om samen de beste strategie te bepalen voor een betere vindbaarheid van je website. Voor iedereen bedenken wij een aanpak op maat!

Na het gesprek volgt als tweede stap het uitvoeren van een grondig onderzoek. Met een zoekwoordenanalyse bepalen we welke zoekwoorden het best aansluiten op al jouw doelstellingen. Onze SEO experts brengen het zoekgedrag van jouw doelgroep in kaart met een marktonderzoek. Daarnaast controleren we jouw website op techniek, backlinks en on-page factoren zoals content.

Aan de hand van al deze analyses bepalen we de SEO verbeterpunten voor jouw website. Met als doel meer relevant en organisch verkeer naar jouw website te leiden, gaan onze SEO helden het strategisch strijdplan in kaart brengen. Samen met jouw wensen en doelstellingen, komen we met deze verbeterpunten tot een optimale strategie!

Aan de hand van de met jouw afgestemde SEO strategie gaan we alle verbetering voor jouw website doorvoeren. Hier gaan onze SEO helden met tools, technieken en vaardigheden hun superkrachten inzetten met o.a. linkbuilding, SEO-teksten, Blogs en landingspagina’s. Hierbij zijn hoogwaardige backlinks, een technisch goed geoptimaliseerde website en kwalitatieve content belangrijke uitgangspunten voor het behalen en behouden van die toppositie van jouw website!

Met ons SEO Dashboard houden we samen jouw online resultaten in de gaten. Hier vindt je overzichtelijk onze maandelijkse rapportages van verrichte werkzaamheden en behaalde resultaten! Daarnaast houden we hier proactief contact over eventuele verbeterpunten voor nieuwe optimalisaties. Zo blijven we samen werken aan een indrukwekkend resultaat!

Waarom kiezen voor linkbuilding ?

Linkbuilding Eindhoven nodig? Met linkbuilding wordt je online vindbaar. Hoe beter je dit toepast, hoe hoger je komt te staan in de ranking van Google. Het hebben van voldoende relevante externe links (ook wel backlinks genoemd) bepaalt ook anno nu nog voor een groot deel hoe goed jouw website wordt gevonden. Linkbuilding uitbesteden levert je in de praktijk dus enorme voordelen op. Want met een toppositie op Google ben je beter vindbaar. Natuurlijk zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan een samenwerking met Brand Hero. Die vertellen we je graag zelf in een persoonlijk gesprek. Wil je hoog in Google komen, neem dan vooral eens contact met ons op.

Bekijk SEO Strategie

Linkbuilding uitbesteden? Brand Hero helpt je met de beste strategie!

Je linkpopulariteit vergroten is onderdeel van je SEO-strategie. Wil je je linkbuilding uitbesteden? In de basis biedt Brand Hero drie SEO pakketten aan: SEO Basic, SEO Pro en SEO Expert. Hier hoef je natuurlijk niet vooraf al uit te kiezen, maar zo heb je als startpunt een indicatie van onze werkzaamheden. Onze helden denken samen met jou een SEO strategie uit die aansluit op jouw ambities, doelen en budget. Hierbij gaat ook veel aandacht uit naar linkbuilding.

Bij linkbuilding gaat het niet om de kwantiteit, maar juist om de kwaliteit. De kwaliteit wordt bepaald door de relevantie van de links. Tijdens het bepalen van de beste linkbuilding strategie voor jou, is een van de eerste stappen dan ook het vinden van relevante zoekwoorden en onderwerpen voor jouw website. Onze strategie bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Kwalitatieve links plaatsen op partner websites;
  • Doelgericht links ruilen met interessante website/webshops;
  • SEO content plaatsing op gerelateerde blogs;
  • Samenwerken met linkbuilding Eindhoven specialist;
  • Maandelijkse rapportage.

Ervaar zelf de indrukwekkende resultaten van linkbuilding Eindhoven!

De helden van Brand Hero nemen jouw SEO-traject graag op zich om snel tot de beste resultaten te komen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar wat wij met het effectief inzetten van linkbuilding hebben gedaan voor Hodak Dakmaterialen, een gespecialiseerde groothandel in dakmaterialen.

Na het bepalen van de strategie en het opstellen van een zoekwoordenanalyse is duidelijk geworden dat Hodak Dakmaterialen onder andere hoog wil scoren op de zoekterm ‘Dakmaterialen’. Hiervoor hebben wij vervolgens landingspagina’s gemaakt, SEO-teksten geschreven en kwalitatieve backlinks aangelegd. In zeer korte tijd waren de resultaten van de linkbuilding al merkbaar.

Benieuwd hoe we onze klanten helpen met SEO? Hodak Dakmaterialen vertelt!

Hodak Dakmaterialen is een jonge en dynamische groothandel in dakmaterialen. Vanuit de vestigingen in Eindhoven, Nijmegen, Hengelo, Nederweert en Ridderkerk bedienen zij heel dakdekkend Nederland. Van kleine zelfstandige loodgieters tot grote dakdekkerbedrijven. Lees hier hun ervaringen met onze samenwerking!

Bekijk Resultaat

De beste linkbuilding partner in Eindhoven!

Uiteraard dien je naast het zorgen voor de juiste content en backlinks ook te zorgen voor de juiste technische mogelijkheden van je website om beter vindbaar te worden. Denk hierbij aan zaken zoals een responsive website en een goede laadsnelheid van je pagina’s. Online vindbaar worden is zo eenvoudig nog niet, maar Brand Hero schiet je graag te hulp! Ambitie om te groeien? Wij luisteren naar jouw wensen en werken graag samen aan een indrukwekkend resultaat! Ervaar zelf de kracht van onze doeltreffende communicatie! Wil je meer weten over wat Brand Hero voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Contact a Hero

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader