Home > Instructies > Berichten

H5 Berichten toevoegen

5.1 Nieuwe berichten toevoegen.

Klik bij het navigatiemenu aan de linkerkant op Berichten. Je krijgt een overzicht van alle berichten op je website.

Druk op de knop bovenin Nieuw bericht. Vervolgens krijg je dit overzicht zoals hieronder.

Geef je Bericht een titel.

Vervolgens heb je onder de titel een tekstblok waar je de teksten kan invoeren. Rechtsboven het tekstkolom heb je keuze uit twee varianten van bewerken. Visueel en Tekst. Hieronder worden de verschillende iconen uitgelegd. Hiermee kun je de tekst bewerken.

Hieronder worden de verschillende iconen uitgelegd. Hiermee kun je de tekst bewerken. Selecteer de tekst en druk vervolgens op het desbetreffende icoon.

Vet
Cursief
Opsommingslijst
Genummerde lijst
Blockquote
Tekst uitlijnen
Link invoegen / bewerken
Toolbar weergeven / verbergen

Als je op het icoon Toolbar weergeven / verbergen drukt breid je het menu uit met nog meer layout aanpassingen.

De titels kun je opmaken met verschillende Kopteksten. Bekijk het voorbeeld hieronder. De titels hebben wij opgemaakt met “Koptekst 1” (H1) / “Koptekst 2” (H2) + “Koptekst 3” (H3). Let op! Gebruik maar één keer een “Koptekst 1” (H1) in de tekst. Mocht je dezelfde styling willen behouden kun je ook werken met een “Koptekst 2” (H2)

Om een afbeelding toe te voegen druk je op de knop Media toevoegen. Dit vind je linksboven in het menu. Het volgende venster verschijnt. Selecteer vervolgens de afbeelding die je wilt toevoegen.

Klik vervolgens als je de afbeelding hebt geselecteerd op de button Invoegen in bericht. Deze afbeelding komt nu bij je tekst te staan. Als je de afbeelding selecteert krijg je nog de opties om de afbeelding te schalen of te centreren. Zie het voorbeeld hieronder.

Ook kun je nog de positie van je afbeelding in je tekst bepalen door deze te slepen naar de positie waar je deze wilt hebben staan.

Aan de rechterkant heb je een kolom staan met de volgende koppen: Publiceren,

Berichttype, Categorieën, Tags, Sidebars, Uitgelichte afbeelding.

Berichttype: Vink bij Berichttype de Standaard aan.
Categorieën: Vink bij Categorieën de juiste Categorie aan. Met + Nieuwe Categorie toevoegen kun je zelf categorieën toevoegen.
Tags: Typ bij Tags een van de categorieën in en vervolgens komt deze automatisch tevoorschijn. Selecteer vervolgens de juiste Tag aan. (n.v.t.)
Uitgelichte afbeelding: Druk op de button Uitgelichte Afbeelding kiezen of Verwijder Uitgelichte Afbeelding. Kies vervolgens de afbeelding die je wilt gebruiken als hoofdbeeld. 

Publiceren: Druk rechts op de button Publiceren/Bijwerken.
Je hebt nu een bericht aangemaakt.

5.2: Oude berichten verwijderen.

Klik bij het navigatiemenu aan de linkerkant op Berichten. Je krijgt een overzicht van alle berichten op je website.

Beweeg met je muis over een bericht. Er verschijnen knoppen zoals: Bewerken | Snel bewerken | Prullenbak | Bekijken| Kopieer | Nieuw concept. Zie voorbeeld hieronder.

Klik op de knop Prullenbak.

Vervolgens komt deze rechtsboven in Prullenbak te staan.

Ga naar Prullenbak. Om dit bericht permanent te verwijderen klik je op Permanent verwijderen. Als je het bericht weer terug wilt plaatsen in het overzicht druk je op Herstellen.

5.3 Nieuwe Categorieën / Tags toevoegen.

Klik bij het navigatiemenu aan de linkerkant op Berichten > Categories of Berichten > Tags.

Je krijgt een overzicht van alle Categorieën / Tags op je website.

Voer links onder Naam de tag / categorie in.
Herhaal bij Slug de naam van de categorie.
Bij Omschrijving hoeft niets ingevuld te worden.

Druk op de knop Nieuwe categorie toevoegen / Nieuwe tag toevoegen.

5.4 Nieuwe Categorieën / Tags verwijderen.

Klik bij het navigatiemenu aan de linkerkant op Berichten > Categories of Berichten > Tags.

Je krijgt een overzicht van alle Categorieën / Tags op je website.

Beweeg met je muis over een Categorie/Tag. Er verschijnen knoppen zoals: Bewerken | Snel bewerken | Verwijderen | Bekijken. Zie voorbeeld hieronder.

Druk op de knop verwijderen.

Ga terug

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader