Home > Huisstijl

Een professionele huisstijl ontwerpen Uden!

Ben je op zoek naar een creatief bureau voor een unieke huisstijl? Kan jouw huidige logo wel een opfrisbeurt gebruiken? Brand Hero is gespecialiseerd in het realiseren van sterke huisstijl ontwerpen Uden. Wij zijn een gedreven en creatief ontwerpbureau in regio Uden. Ons team kan de gehele branding van uw identiteit van A-Z uitwerken. Een huisstijl weergeeft het karakter van je bedrijf, zorgt ervoor dat je opvalt en herkenbaar bent voor jouw klanten. We ontwerpen graag mooie en krachtige huisstijlen. Niet als doel op zich, maar als middel om jouw doelen te verwezenlijken. Met de juiste huisstijl kun je jouw klanten overtuigen van jouw expertise en professionaliteit. Ook voor webdesign en signing kun je bij ons terecht. Wij hebben al veel bedrijven in de regio Uden geholpen bij het ontwerpen van hun huisstijl. Ontwerp je huisstijl nu voor een vaste prijs. Wil jij opvallen en met een prachtig gezicht jouw klanten bereiken? Wij zijn de partij als het gaat om huisstijl ontwerpen Uden! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze portfolio.

Een nieuwe huisstijl ontwerpen Uden?

Door te luisteren naar jouw wensen, ontwerpen wij een passende huisstijl! Huisstijlen die jouw bedrijf visueel presenteren en je naamsbekendheid vergroten. De persoonlijke aandacht die wij daarbij aan jou besteden, maakt ons niet alleen uniek maar zorgt er voor dat jouw huisstijl naadloos aan zal sluiten op de bedrijfsidentiteit. Het is van belang dat jouw huisstijl doorgevoerd wordt in alle communicatie-uitingen, zoals het o.a. logo, visitekaartje, briefpapier en envelop.

Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie dus we gaan net zo lang door tot dat jij tevreden bent! Bel nu 040-7370352 voor een vrijblijvend gesprek.

Waaruit bestaat mijn huisstijl?

Wil jij als onderneming serieus genomen worden, dan is een professionele huisstijl een must. Het ontwerp van de huisstijl bestaat uit een; logo, visitekaartje, briefpapier en envelop.

Werkzaamheden:

 • Bespreking
 • Ontwerp (3 unieke ontwerpvoorstellen)
 • Presentatie 
 • Realisatie
 • Drukwerk (optioneel) 

Wij gaan met jou aan tafel om je wensen te bespreken en presenteren je een ontwerpvoorstel.

 • Briefpapier digitaal in Word is mogelijk.
 • Uniek ontwerp en zeer voordelig.
 • Levertijd binnen 2 weken.
 • Logo in Eps, Pdf, Jpg, Gif en Png formaat.
 • Ook voor drukwerk kan je bij ons terecht. 
 • De huisstijl is na afronding jouw eigendom.
 • Betaling in termijnen is mogelijk.
 • Prijzen zijn excl. btw. 
 • Inclusief huisstijlhandboek.
 • De huisstijl wordt geleverd in PDF.
 • 100% Tevredenheidsgarantie.

Ontvang nu gratis 10 huisstijltips!

Je krijgt bij Brand Hero gratis tips en trucs voor het gebruik en ontwerpen van je huisstijl. Hoe zet je jouw huisstijl effectief in? Hoe wordt je zichtbaar? Wat is jouw verhaal en hoe breng je dit over aan je klanten? Download het uitgebreide document; 10 huisstijltips gratis en doe er je voordeel mee!

Download

Bekijk case

Bekijk case

Een stijlvolle huisstijl ontwerpen Uden!

Je krijgt bij Brand Hero na afloop een handig huisstijlhandboek mee. Dit zit standaard in ons huisstijlpakket en behoort tot de service die wij onze klanten bieden. In het huisstijlhandboek staan de do’s en don’ts omschreven van jouw eigen huisstijl. Zo worden bijvoorbeeld alle gebruikte kleuren weergegeven in de kleurcodes. Van CMYK, PMS, RGB tot aan de webkleuren. Ook omschrijven we de diverse lettertypes (fonts) die we gebruikt hebben. Zo kun je jouw huisstijl ontwerp ook in de toekomst goed bewaken. Brand Hero is jouw partij als het gaat om huisstijl ontwerpen Uden.

Is jouw bedrijf ook toe aan nieuwe huisstijl ontwerpen Uden?

Communicatie-vraagstukken vertalen wij naar passende en unieke concepten. Daar krijgen wij energie van! Als ontwerpers hebben wij aan uiteenlopende projecten mogen werken. Ook nieuwsgierig naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. We zijn als reclamebureau niet alleen actief in Uden. We werken voor klanten uit heel de regio zoals o.a. Den Bosch, Weert, Mierlo, Geldrop, Heeze, Veldhoven Son, Veghel, Uden, Den Bosch, Helmond, Breda, Weert, Tilburg, Oosterhout, Waalre, Aalst, Geldrop, Nuenen en meer.

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader