Home > Huisstijl ontwerpen

Met een huisstijl van Goldies Reclame laat je een blijvende sterke indruk achter!

Goldies Reclame kan voor jou een huisstijl ontwerpen die volledig aansluit op jouw organisatie en waarmee je een blijvende sterke indruk achterlaat. Onze ervaren helden zijn enorm gedreven in het telkens weer ontwerpen van een unieke en opvallende huisstijl.

We gaan dan ook graag samen met jou de uitdaging aan om precies die stijl te ontwerpen die niet alleen goed aansluit op jouw onderneming, maar ook de doelgroep van je bedrijf aanspreekt. Om één krachtig geheel te vormen voeren we dit graag door in al je communicatie uitingen, zowel online als offline.

Herkenbaar worden dankzij een goede huisstijl!

Een goede huisstijl levert jou en je organisatie veel voordelen op. Je gaat opvallen, wordt herkend en zorgt ervoor dat je ‘in iemands gedachte’ blijft. Bijvoorbeeld met uitingen van je huisstijl op je visitekaartje, bedrukte enveloppen of briefpapier. En wat dacht je van allerlei praktische of leuke gimmicks waar je logo op staat? Of je huisstijl laten terugkomen via verschillende soorten belettering?

Dan hebben we het nog niets eens over alle geweldige mogelijkheden om met jouw identiteit online op te vallen! De specialisten van Goldies Reclame realiseren ook graag een website op maat voor je! Wanneer we aan de slag gaan met het ontwikkelen van een huisstijl, willen we dit graag ook goed terugkomen in het webdesign van jouw website. Bovendien kunnen we met content marketing en via social media jouw nieuwe huisstijl op professionele wijze onder de aandacht brengen!

We zijn er zo van overtuigt dat wij passend werk leveren, dat wij een 100% tevredenheidsgarantie hanteren. We streven naar perfectie, leveren resultaten op maat en zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Wil je hierover meer weten? Stel ons je vraag snel online of bel ons eens 040 – 7370352 voor een vrijblijvend gesprek. Onze helden informeren je graag!

Waaruit bestaat het ontwerpen van mijn huisstijl?

Wil jij als ondernemer serieus genomen worden, dan is een professionele huisstijl van je bedrijf een must! Het ontwerp van de huisstijl bestaat uit een; logo, visitekaartje, briefpapier en envelop.

Werkzaamheden:

 • Bespreking
 • Ontwerp (3 unieke ontwerpvoorstellen)
 • Presentatie
 • Realisatie

Optioneel:

Samen werken aan een indrukwekkend resultaat:

We luisteren naar jouw wensen, bespreken alle mogelijkheden en presenteren je vervolgens het ontwerpvoorstel. 

 • Uniek ontwerp en zeer voordelig;
 • Betaling in termijnen is mogelijk.
 • Levertijd binnen 2-4 weken;
 • De huisstijl is na afronding jouw eigendom;
 • Huisstijl wordt geleverd in PDF;
 • Logo in EPS, PDF, JPG, GIF en PNG formaat;
 • Briefpapier digitaal mogelijk in Microsoft Word;
 • Ook voor drukwerk kan je bij ons terecht;
 • Professioneel huisstijl online doorvoeren;
 • 100% Tevredenheidsgarantie.

Gratis huisstijl tips van Goldies Reclame!

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van opvallende en unieke huisstijlen. Om je op weg te helpen, delen we onze kennis graag met jou! Zo hebben we hieronder bijvoorbeeld een aantal handige tips en tricks voor je op een rijtje gezet, zodat je jouw doelstellingen voor een huisstijl op maat alvast gemakkelijk in kaart kunt brengen!

Bekijk tips
Huisstijl ontwerpen
Huisstijl ontwerpen

Waarom jouw huisstijl ontwerpen bij Goldies Reclame?

Wanneer je besluit een nieuwe huisstijl te laten ontwikkelen, kun je het beter meteen goed aanpakken. Bij Goldies Reclame kies je voor een uniek ontwerp dat aansluit op de identiteit van jouw organisatie en waarmee je op effectieve wijze je doelgroep aanspreekt. Zo laat je op professionele en unieke wijze zien waar je voor staat en dat jouw organisatie echte kwaliteit levert. We luisteren naar jouw wensen, bespreken alle mogelijkheden en presenteren je vervolgens het ontwerpvoorstel voor jouw huisstijl.

Goldies Reclame zorgt met een maatwerk huisstijl voor:

 • Uniek ontwerp en zeer voordelig;
 • Betaling in termijnen is mogelijk.
 • Levertijd binnen 2-4 weken;
 • De huisstijl is na afronding jouw eigendom;
 • Huisstijl wordt geleverd in PDF;
 • Logo in EPS, PDF, JPG, GIF en PNG formaat;
 • Briefpapier digitaal mogelijk in Microsoft Word;
 • Ook voor drukwerk kan je bij ons terecht;
 • Professioneel huisstijl online doorvoeren;
 • 100% Tevredenheidsgarantie.

Onze tips en tricks voor een huisstijl ontwerpen op maat!

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van opvallende en unieke huisstijlen. Om je op weg te helpen, delen we onze kennis graag met jou! Zo hebben we bijvoorbeeld een aantal handige tips en tricks voor je op een rijtje gezet zodat je op basis van jouw wensen en eisen de doelstellingen van je huisstijl alvast gemakkelijk in kaart kunt brengen.

1. Bepaal je doelstellingen

Ga eens brainstormen en stel jezelf kritische vragen. Bedenk wat je doelstellingen zijn en hoe je deze de komende jaren wil gaan behalen. Wat past bij jou en je onderneming, waaraan moet je huisstijl voldoen en wat wil je ermee bereiken? Wie vallen er onder je doelgroep? Wil je informeren, enthousiasmeren, opvallen, adviseren, verkopen of combinaties hiervan? Op deze manier kun je al een aantal vereisten voor je huisstijl bepalen en ook juist opties wegstrepen.

2. Zet je ideeën op papier

Maak zelf al eens een aantal globale schetsen van wat je in gedachte hebt. Teken het uit of zet steekwoorden op papier zodat je hersenspinsels al een eerste vorm krijgen. Dit is de perfecte basis voor de vormgeving van een unieke huisstijl. Hiervoor hoef je echt geen kunstzinnige grootmeester te zijn, maar zo krijg je zelf een steeds beter beeld van wat je nou echt belangrijk vindt. Past het bij jou en je bedrijf? Straalt het de gewenste professionaliteit en expertise uit? Denk je er je doelgroep mee te kunnen aanspreken? Op basis van dergelijke afwegingen kun je prioriteiten stellen.

3. Verplaats je in de doelgroep

Hoe heeft je huisstijl optimaal effect in het bereiken van je doelgroep? Wil je een zo goed mogelijk antwoord op deze vraag? Kijk eens door de bril van je eigen doelgroep en bedenk hoe je zelf ook aangesproken of aangetrokken voelt. Voldoet het design aan een unieke en herkenbare huisstijl die past bij je bedrijf? Is het modern en vernieuwend? Of juist meer opvallend vanuit klassieke stijlen? Het is natuurlijk een smaakkwestie, maar belangrijk is dat het past bij je dienstverlening en uitnodigend is voor je doelgroep. In deze stap is het dan ook handig alvast te bedenken op welke manieren en met welke uitingen je de huisstijl onder de aandacht wilt brengen. Wil je bijvoorbeeld visitekaartjes, enveloppen, flyers en pennen voorzien van jouw huisstijl? Wil je auto- en raambelettering? Moet de huisstijl ook online herkenbaar en zichtbaar worden? Ook hierin kun je hersenspinsels uittekenen of opschrijven zodat je steeds dichter bij het totaalplaatje van jouw eigen unieke en perfecte huisstijl komt.

4. Vraag om een second opinion

Het kan nooit kwaad om aan vrienden en familie een beoordeling en advies te vragen. Laat anderen je ideeën en uitgedachte hersenspinsels eens beoordelen. Je weet zelf het beste wie zijn of haar kritische, maar eerlijke mening aan jou durft te geven. Wat vinden zij van je schetsen? Wat vinden zij een prettige en overzichtelijke stijl die past bij jou en je bedrijf? Heb je iets over het hoofd gezien? Ontbreken er relevante elementen uit je bedrijf die absoluut in de huisstijl moeten worden opgenomen? Mis je belangrijke uitingen in het ontwerp die je producten of diensten kunnen versterken? Extra ogen en opbouwende kritiek zijn zeer waardevol voor een professionele huisstijl op maat!

Hoe ziet de weg naar een professionele huisstijl ontwerpen bij Goldies Reclame eruit?

Het ontwikkelen van een goede huisstijl van hoogwaardige kwaliteit bestaat uit een aantal belangrijke stappen. We geven je graag een beter beeld over wat er zoal komt kijken bij het ontwikkelen hiervan. Tijdens het volledige traject onderhouden we graag het contact met jou om je wensen en bevindingen af te stemmen. Met deze werkwijze behaalt jouw huisstijl gegarandeerd een optimaal resultaat:

In een eerste gesprek leren we elkaar kennen, komen we alles te weten over jouw bedrijf en horen we graag wat je persoonlijke wensen voor het ontwikkelen van je huisstijl zijn. Natuurlijk zijn er veel vaste elementen en technieken waarin onze helden je graag adviseren, maar we luisteren ook graag naar jouw ideeën. Alleen zo komen we immers tot een uniek ontwerp. Samen brainstormen we richting de optimale huisstijl die echt bij jou en je bedrijf past!

Als vervolg op de brainstormsessie volgt als tweede stap het uitvoeren van een grondig onderzoek. Wat is de huidige marktpositie van je onderneming en wat wil je met de huisstijl van je bedrijf uitstralen? Hoe profileren jouw concurrenten zich met hun identiteit en hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij je van hen kunt gaan onderscheiden? En op welke manier ben je verzekerd van het effectief bereiken van je doelgroep? Kortom, in de tweede stap onderzoeken en analyseren we alle doelstellingen voor het op maat ontwerpen van jouw huisstijl!

Wanneer de doelstellingen, doelgroep, wensen, eisen en 'tone of voice' zijn afgestemd, kan het ontwerpen van de huisstijl gaan beginnen. Al jouw eigen wensen en ideeën gaan nu in combinatie met onze adviezen en expertises steeds beter zichtbaar worden en dat maakt het pas echt leuk! We ontwikkelen eerst een uniek, opvallend en vooral ook passend concept op gebied van onder andere lettertype en grootte, kleurgebruik en lay-out. Is dit naar wens en voorzien van de juiste 'look en feel' om je beoogde doelgroep te bereiken? Dan ronden we deze fase af met het definitieve ontwerp!

Wanneer de ontwerpfase is afgerond, kunnen we jouw huisstijl naar wens en op maat gaan inzetten. Zo realiseren we je nieuwe huisstijl bijvoorbeeld in drukwerk en belettering, maar is het ook mogelijk om het via je (nieuwe) website en social media online door te voeren. Voor een optimale herkenbaarheid met de meest effectieve resultaten, is het raadzaam je huisstijl in één keer via al je gewenste uitingen door te voeren. Op deze manier zorg je voor een betrouwbare en vooral ook professionele uitstraling van je bedrijf!

Het ontwerp van je huisstijl is klaar voor gebruik, wat nu?

Nu je huisstijl via al je gewenste uitingen is gerealiseerd, is het belangrijk dat jouw bedrijf zich ook altijd en overal vanuit deze vernieuwingen presenteert. Zo ga je misschien verder onder een nieuwe bedrijfsnaam met een eigen identiteit? Zorg dat die dan ook door jou en je eventuele werknemers wordt uitgesproken, bijvoorbeeld bij telefoongesprekken, klantrelaties, presentaties of bij het versturen van e-mails. Of heb je voor een bepaald onderdeel van je onderneming een nieuw logo? Elk klein detail wat ook maar enige betrekking heeft tot jouw nieuwe huisstijl is van belang. Zo kun je jouw voltallige onderneming als één krachtig geheel en professioneel presenteren!

Goldies Reclame blijft je ook na het ontwerpen graag van dienst!

We helpen je met jouw nieuwe huisstijl graag naar indrukwekkende resultaten! Houd eventueel tussentijdse evaluaties over de gang van zaken van je nieuwe huisstijl. Hoe zijn de reacties van zowel intern als buitenaf? En bovenal, merk je de positieve effecten? Wil je vanuit je nieuwe huisstijl doorpakken met bijvoorbeeld een nieuwe website of webshop? Ook hierin kan Goldies Reclame je bijstaan!

Onze helden ontwikkelen een huisstijl die een positieve en ook blijvende indruk achterlaat op jouw doelgroep. Met de juiste keuze voor lettertype, passende kleuren en goed gepositioneerde beelden kunnen wij je volledig ontzorgen door een krachtige huisstijl te ontwerpen. Benieuwd hoe we jouw bedrijf met een unieke huisstijl zowel online als offline op de kaart zetten? Neem dan snel eens contact met ons op of ga direct met Goldies Reclame aan de slag tijdens een creatieve brainstormsessie.

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
js_loader