Huisstijl

 

Home / Wat we doen / Huisstijl

Een mooie huisstijl ontwerpen in Veldhoven!


Wij zijn Goldies Reclame. Een creatief reclamebureau gespecialiseerd in huisstijl ontwerpen en webdesign. Wij maken sterke huisstijl ontwerpen in Veldhoven e.o. Huisstijlen die opvallen, verleiden en communiceren. Wij ontwerpen je huisstijl in Veldhoven nu voor een vaste lage prijs van €795,- excl. btw. Een huisstijl weergeeft het karakter van je bedrijf, zorgt ervoor dat je opvalt en herkenbaar bent voor jouw klanten. Bij het ontwerpen van je huisstijl kijken we naar je doelgroep, je concurrenten en je strategie. Zo bepalen we in overleg de gewenste uitstraling. Met de juiste huisstijl kun je jouw klanten namelijk wel overtuigen. Wij helpen je graag verder met deze mooi stap. Goldies Reclame is uw partner voor huisstijl ontwerpen Veldhoven.


MEER OVER HUISSTIJL ONTWERP

Een nieuwe huisstijl ontwerpen in Veldhoven?

Door te luisteren naar jouw wensen, ontwerpen wij een passende huisstijl voor jouw organisatie. Goldies Reclame helpt nieuwe bedrijven graag met het ontwerpen van een nieuwe huisstijl in Veldhoven. Ook bestaande bedrijven die een opfrisbeurt nodig hebben kunnen bij ons terecht. Bij een huisstijl komt meer kijken dan alleen een logo, visitekaartje, briefpapier of envelop. De stijl die wordt ontwikkeld kun je namelijk ook doorvoeren op offertemappen, autobelettering, tassen en een responsive website. Het is dus een de basis van je bedrijf.

Onze visie en werkwijze zijn duidelijk terug te zien in ons portfolio en het zorgen ervoor dat jij tevreden zult zijn met het resultaat. Naast een huisstijl ontwerpen in Veldhoven kunnen we ook helpen met een goed vindbare WordPress website.

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie dus we gaan net zo lang door tot dat jij tevreden bent! Bel nu 040-7370352 voor een vrijblijvend gesprek.

ONZE WERKWIJZE

Waaruit bestaat mijn huisstijl?

Wil jij als onderneming serieus genomen worden, dan is een professionele huisstijl een must. Het ontwerp van de huisstijl bestaat uit een; logo, visitekaartje, briefpapier en envelop.

Werkzaamheden:
- Bespreking
- Ontwerp (3 unieke ontwerpvoorstellen)
- Presentatie
- Realisatie
- Drukwerk (optioneel)

Wij gaan met jou aan tafel om je wensen te bespreken en presenteren je een ontwerpvoorstel.
• Briefpapier digitaal in Word is mogelijk.
• Uniek ontwerp en zeer voordelig.
• Levertijd binnen 2 weken.
• Logo in Eps, Pdf, Jpg, Gif en Png formaat.
• Ook voor drukwerk kan je bij ons terecht.
• De huisstijl is na afronding jouw eigendom.
• Betaling in termijnen is mogelijk.
• Wij presenteren huisstijl ontwerpen in Veldhoven
• Prijzen zijn excl. btw.
• Inclusief huisstijlhandboek.
• De huisstijl wordt geleverd in PDF.
• 100% Tevredenheidsgarantie.

✅ GRATIS 10 HUISTIJLTIPS

Ontvang nu gratis 10 huisstijltips!

Je krijgt bij Goldies Reclame gratis tips en trucs voor het gebruik en ontwerpen van je huisstijl. Hoe zet je jouw huisstijl effectief in? Hoe wordt je zichtbaar? Wat is jouw verhaal en hoe breng je dit over aan je klanten? Download het uitgebreide document; 10 huisstijltips gratis en doe er je voordeel mee!


Ja, ik wil gratis 10 huisstijltips ontvangen!

Een huisstijl ontwerpen voor jouw bedrijf!


Goldies Reclame maakt een huisstijl speciaal voor jouw bedrijf in Veldhoven. Eerst kijken we naar soortgelijke bedrijven in de omgeving. Zo komen we te weten wat er in jouw branche gaande is en wat de huisstijl ontwerpen van uw concurrenten zijn. Vervolgens kunnen we een unieke huisstijl neerzetten, waardoor je zeker opvalt in jouw branche en in de omgeving Veldhoven.De kosten voor een huisstijl ontwerpen Veldhoven!


Wij ontwerpen je huisstijl in Veldhoven nu voor een vaste lage prijs van €695,- excl. btw. Hiervoor krijg je een uniek ontwerp, wat speciaal voor jouw bedrijf is ontworpen. Je krijgt na het afronden van de huisstijl een huisstijlhandboek. Hierin staan de regels, lettertype's en kleuren omschreven waardoor jouw huisstijl altijd hetzelfde blijft. Wil je ook met je huisstijl ontwerp opvallen in de omgeving Veldhoven? Wij helpen je graag verder! Ook krijg je een briefpapier, visitekaartje en envelop dat past bij het logo. We kunnen de huisstijl al binnen 2 weken leveren.


Klant-vertelt-homepage-o2
Klant-vertelt-homepage-o1

Hoe we jouw huisstijl ontwerpen in Veldhoven?


Vrijblijvend advies

Beoordeling

Beoordeeld door Wendy de Leeuw
Datum 13-02-2017
Onderwerp

Huisstijl ontwerpen Veldhoven

Beoordeling

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!