Home > Huisstijl ontwerpen Eindhoven

Laat een unieke huisstijl ontwerpen in Eindhoven!

Op zoek naar manieren om de identiteit van jouw bedrijf meer herkenbaar te maken? Met een krachtig karakter de aandacht trekken van je doelgroep? Een unieke huisstijl ontwerpen in Eindhoven? Brand Hero ontwikkelt een kenmerkende huisstijl waarmee jouw bedrijf een blijvende sterke indruk achterlaat. De specialisten van ons ervaren reclamebureau weten elke onderneming te voorzien van een eigen krachtige identiteit.

Jouw bedrijf laten opvallen met een huisstijl die bij jou en je onderneming past is specialistenwerk. Het is bepalend voor de professionele en betrouwbare uitstraling van je bedrijf en zegt ook iets over de kwaliteit en service die je levert. Met een huisstijl ontwerp van Brand Hero kies je voor een unieke creatie waarmee je jouw klanten zowel online als offline weet te overtuigen.

Herkenbaar worden dankzij een goede huisstijl!

Een goede huisstijl levert jou en je organisatie veel voordelen op. Je gaat opvallen, wordt herkend en zorgt ervoor dat je ‘in iemands gedachte’ blijft. Bijvoorbeeld met uitingen van je huisstijl op je visitekaartje, bedrukte enveloppen of briefpapier. En wat dacht je van allerlei praktische of leuke gimmicks waar je logo op staat? Of je huisstijl laten terugkomen via verschillende soorten belettering?

Dan hebben we het nog niets eens over alle geweldige mogelijkheden om met jouw identiteit online op te vallen! De specialisten van Brand Hero ook graag een website op maat voor je! Wanneer we aan de slag gaan met het ontwikkelen van een huisstijl, willen we dit graag ook goed terugkomen in het webdesign van jouw website. Bovendien kunnen we met content marketing en via social media jouw nieuwe huisstijl op professionele wijze onder de aandacht brengen!

We zijn er zo van overtuigt dat wij passend werk leveren, dat wij een 100% tevredenheidsgarantie hanteren. We streven naar perfectie, leveren resultaten op maat en zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Wil je hierover meer weten? Stel ons je vraag snel online of bel ons eens 040 – 7370352 voor een vrijblijvend gesprek. Onze helden informeren je graag!

Waaruit bestaat het ontwerpen van mijn huisstijl?

Wil jij als ondernemer serieus genomen worden, dan is een professionele huisstijl van je bedrijf een must! Het ontwerp van de huisstijl bestaat uit een; logo, visitekaartje, briefpapier en envelop.

Werkzaamheden:

 • Bespreking
 • Ontwerp (3 unieke ontwerpvoorstellen)
 • Presentatie
 • Realisatie

Optioneel:

Samen werken aan een indrukwekkend resultaat:

We luisteren naar jouw wensen, bespreken alle mogelijkheden en presenteren je vervolgens het ontwerpvoorstel. 

 • Uniek ontwerp en zeer voordelig;
 • Betaling in termijnen is mogelijk.
 • Levertijd binnen 2-4 weken;
 • De huisstijl is na afronding jouw eigendom;
 • Huisstijl wordt geleverd in PDF;
 • Logo in EPS, PDF, JPG, GIF en PNG formaat;
 • Briefpapier digitaal mogelijk in Microsoft Word;
 • Inclusief huisstijl handboek;
 • Ook voor drukwerk kan je bij ons terecht;
 • Professioneel huisstijl online doorvoeren;
 • 100% Tevredenheidsgarantie.

Gratis huisstijl tips van Brand Hero!

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van opvallende en unieke huisstijlen. Om je op weg te helpen, delen we onze kennis graag met jou! Zo hebben we hieronder bijvoorbeeld een aantal handige tips en tricks voor je op een rijtje gezet, zodat je jouw doelstellingen voor een huisstijl op maat alvast gemakkelijk in kaart kunt brengen!

Bekijk tips
Huisstijl ontwerpen
Huisstijl ontwerpen

Onze tips en tricks voor een huisstijl ontwerpen op maat!

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van opvallende en unieke huisstijlen. Om je op weg te helpen, delen we onze kennis graag met jou! Zo hebben we bijvoorbeeld een aantal handige tips en tricks voor je op een rijtje gezet zodat je op basis van jouw wensen en eisen de doelstellingen van je huisstijl alvast gemakkelijk in kaart kunt brengen.

1. Bepaal je doelstellingen

Ga eens brainstormen en stel jezelf kritische vragen. Bedenk wat je doelstellingen zijn en hoe je deze de komende jaren wil gaan behalen. Wat past bij jou en je onderneming, waaraan moet je huisstijl voldoen en wat wil je ermee bereiken? Wie vallen er onder je doelgroep? Wil je informeren, enthousiasmeren, opvallen, adviseren, verkopen of combinaties hiervan? Op deze manier kun je al een aantal vereisten voor je huisstijl bepalen en ook juist opties wegstrepen.

2. Zet je ideeën op papier

Maak zelf al eens een aantal globale schetsen van wat je in gedachte hebt. Teken het uit of zet steekwoorden op papier zodat je hersenspinsels al een eerste vorm krijgen. Dit is de perfecte basis voor de vormgeving van een unieke huisstijl. Hiervoor hoef je echt geen kunstzinnige grootmeester te zijn, maar zo krijg je zelf een steeds beter beeld van wat je nou echt belangrijk vindt. Past het bij jou en je bedrijf? Straalt het de gewenste professionaliteit en expertise uit? Denk je er je doelgroep mee te kunnen aanspreken? Op basis van dergelijke afwegingen kun je prioriteiten stellen.

3. Verplaats je in de doelgroep

Hoe heeft je huisstijl optimaal effect in het bereiken van je doelgroep? Wil je een zo goed mogelijk antwoord op deze vraag? Kijk eens door de bril van je eigen doelgroep en bedenk hoe je zelf ook aangesproken of aangetrokken voelt. Voldoet het design aan een unieke en herkenbare huisstijl die past bij je bedrijf? Is het modern en vernieuwend? Of juist meer opvallend vanuit klassieke stijlen? Het is natuurlijk een smaakkwestie, maar belangrijk is dat het past bij je dienstverlening en uitnodigend is voor je doelgroep. In deze stap is het dan ook handig alvast te bedenken op welke manieren en met welke uitingen je de huisstijl onder de aandacht wilt brengen. Wil je bijvoorbeeld visitekaartjes, enveloppen, flyers en pennen voorzien van jouw huisstijl? Wil je auto- en raambelettering? Moet de huisstijl ook online herkenbaar en zichtbaar worden? Ook hierin kun je hersenspinsels uittekenen of opschrijven zodat je steeds dichter bij het totaalplaatje van jouw eigen unieke en perfecte huisstijl komt.

4. Vraag om een second opinion

Het kan nooit kwaad om aan vrienden en familie een beoordeling en advies te vragen. Laat anderen je ideeën en uitgedachte hersenspinsels eens beoordelen. Je weet zelf het beste wie zijn of haar kritische, maar eerlijke mening aan jou durft te geven. Wat vinden zij van je schetsen? Wat vinden zij een prettige en overzichtelijke stijl die past bij jou en je bedrijf? Heb je iets over het hoofd gezien? Ontbreken er relevante elementen uit je bedrijf die absoluut in de huisstijl moeten worden opgenomen? Mis je belangrijke uitingen in het ontwerp die je producten of diensten kunnen versterken? Extra ogen en opbouwende kritiek zijn zeer waardevol voor een professionele huisstijl op maat!

Huisstijl ontwerpen Eindhoven? Zo doen we dat bij Brand Hero!

Je huisstijl laten ontwerpen in Eindhoven? Bij Brand Hero ben je zeker van een professionele huisstijl van hoogwaardige kwaliteit! We gaan graag in gesprek over jouw persoonlijke wensen en ambities, bijvoorbeeld tijdens een gratis brainstormsessie. Zo’n inspirerende sessie leidt uiteindelijk tot het perfecte plan voor een unieke huisstijl, volledig op maat voor jou gemaakt! Het ontwikkelingsproces van een unieke stijl die past bij jouw bedrijf kunnen we onderverdelen in een aantal belangrijke stappen. Op deze manier krijg je zelf ook meer zicht op de vorderingen en waarom bepaalde aspecten zo bepalend zijn voor een maatwerk huisstijl:

In een eerste gesprek leren we elkaar kennen, komen we alles te weten over jouw bedrijf en horen we graag wat je persoonlijke wensen voor het ontwikkelen van je huisstijl zijn. Natuurlijk zijn er veel vaste elementen en technieken waarin onze helden je graag adviseren, maar we luisteren ook graag naar jouw ideeën. Alleen zo komen we immers tot een uniek ontwerp. Samen brainstormen we richting de optimale huisstijl die echt bij jou en je bedrijf past!

Als vervolg op de brainstormsessie volgt als tweede stap het uitvoeren van een grondig onderzoek. Wat is de huidige marktpositie van je onderneming en wat wil je met de huisstijl van je bedrijf uitstralen? Hoe profileren jouw concurrenten zich met hun identiteit en hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij je van hen kunt gaan onderscheiden? En op welke manier ben je verzekerd van het effectief bereiken van je doelgroep? Kortom, in de tweede stap onderzoeken en analyseren we alle doelstellingen voor het op maat ontwerpen van jouw huisstijl!

Wanneer de doelstellingen, doelgroep, wensen, eisen en 'tone of voice' zijn afgestemd, kan het ontwerpen van de huisstijl gaan beginnen. Al jouw eigen wensen en ideeën gaan nu in combinatie met onze adviezen en expertises steeds beter zichtbaar worden en dat maakt het pas echt leuk! We ontwikkelen eerst een uniek, opvallend en vooral ook passend concept op gebied van onder andere lettertype en grootte, kleurgebruik en lay-out. Is dit naar wens en voorzien van de juiste 'look en feel' om je beoogde doelgroep te bereiken? Dan ronden we deze fase af met het definitieve ontwerp!

Wanneer de ontwerpfase is afgerond, kunnen we jouw huisstijl naar wens en op maat gaan inzetten. Zo realiseren we je nieuwe huisstijl bijvoorbeeld in drukwerk en belettering, maar is het ook mogelijk om het via je (nieuwe) website en social media online door te voeren. Voor een optimale herkenbaarheid met de meest effectieve resultaten, is het raadzaam je huisstijl in één keer via al je gewenste uitingen door te voeren. Op deze manier zorg je voor een betrouwbare en vooral ook professionele uitstraling van je bedrijf!

Wat kun je doen na het proces van huisstijl ontwerpen Eindhoven?

Zodra je huisstijl volledig naar wens is afgerond, wil je natuurlijk ook dat deze huisstijl wordt opgepikt door zowel jouw eigen organisatie als je doelgroep. Hierbij is het verstandig de huisstijl overal in één keer door te voeren. Heb je een nieuwe bedrijfsnaam met een eigen identiteit? Of een nieuw logo? Zorg dan dat dit door jou en eventuele werknemers vanaf het begin goed wordt gebruikt, uitgesproken en ingezet. Denk aan het benoemen van je bedrijfsnaam tijdens telefoongesprekken, het presenteren van je huisstijl tijdens vergaderingen of meetings met klantrelaties en natuurlijk de inzet van je huisstijl of logo bij het versturen van e-mails. Kortom, elk klein detail met betrekking tot de nieuwe huisstijl van jouw bedrijf is van belang om te benoemen. Zo straalt jouw bedrijf de professionaliteit en kwaliteit uit waarmee je jouw doelgroep weet te overtuigen!

Brand Hero blijft je ook na het ontwerpen van je huisstijl graag helpen!

Onze helden ontwikkelen een huisstijl die een positieve en ook blijvende indruk achterlaat op jouw doelgroep. Met de juiste keuze voor lettertype, passende kleuren, goed gepositioneerde beelden en zelfs eventuele gevelreclame kunnen wij je met huisstijl ontwerpen Eindhoven volledig ontzorgen. Bovendien laten we je na de ontwerpfase niet in de steek! We blijven graag betrokken bij de ontwikkelingen van je onderneming en helpen je waar mogelijk met alle plezier verder groeien. Hoe zijn de reacties op jouw nieuwe huisstijl? Merk je de positieve effecten?   Wil je vanuit je nieuwe huisstijl doorpakken met bijvoorbeeld een nieuwe website of webshop? Of misschien wil je ook op meer fysieke wijze gaan opvallen met de huisstijl? Ook hierin kan Brand Hero je bijstaan met onze verschillende mogelijkheden rondom signing zoals raambelettering, gevelreclame of autobelettering.

Benieuwd hoe onze helden jouw bedrijf op de kaart zetten met een unieke huisstijl? Neem dan snel eens contact met ons op. Brand Hero laat merken groeien door samen te werken aan een indrukwekkend resultaat!

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader