Home > Hosting

Altijd en overal een optimale werking van je website of webshop

Bij het opzetten van je eigen website of webshop heb je zogeheten webhosting nodig. Door de webhosting wordt je website online geplaatst en is deze via een unieke domeinnaam voor iedereen te bezoeken. Ook wanneer je e-mails wilt versturen vanuit een eigen domeinnaam is hosting vereist. Hosting is het huren van opslag en geheugen van een zeer krachtige computer, ook wel een server genoemd. Deze server is altijd verbonden met het internet, waardoor je website of shop op iéder moment te bezoeken is.

Ook zorgt hosting ervoor dat de website snel draait en altijd blijft werken door het uitvoeren van nieuwe updates. Wil je liever geen moment hoeven wakker liggen van de nare gedachtes of je site of shop wel naar behoren functioneert? Zeker zijn van een optimaal rendement? Laat de hosting dan over aan Goldies Reclame zodat jij fulltime onbezorgd de focus kunt leggen op jouw onderneming.

 

Bij het opzetten van je eigen website of webshop heb je een webhoster nodig. Door de webhosting wordt je website online geplaatst en is deze via een unieke domeinnaam voor iedereen te bezoeken. Ook wanneer je e-mails wilt versturen vanuit een eigen domeinnaam is hosting vereist.

Zoals eerder vermeld, is het registeren van een domeinnaam eveneens belangrijk bij het opzetten van een website. Een domeinnaam is een unieke naam voor je internetadres en verwijst naar je IP-adres. Omdat een IP-adres uit een reeks cijfers bestaat en daardoor lastig is om te onthouden, zijn domeinnamen in het leven geroepen. Niet alleen voor een website is het aanvragen van een domeinnaam nodig, ook voor een persoonlijk e-mailadres is domeinregistratie van belang!

Simpelweg kiezen voor de goedkoopste webhoster klinkt aantrekkelijk, maar er zijn meer factoren die minstens zo belangrijk zijn bij het maken van een goede keuze. Denk daarbij aan de kwaliteit en snelheid van de server. Een website die niet snel laadt is voor veel bezoekers namelijk een grote ergernis. De consequentie? Bezoekers verlaten je website voortijdig, met mogelijk omzetverlies tot gevolg. Let dus niet alleen op de prijs, maar ook op de service bij de selectie van je webhoster. Bij Goldies Reclame ontzorgen we de klant. Van e-mail tot aan domeinregistratie, wij regelen het voor je.

Tarief: Hostingpakket

Hosting vindt bij ons plaats op basis van ‘fair use policy’. Dit houdt in dat bij normaal gebruik je website altijd naar behoren werkt en je geen last hebt van beperkingen. Het hostingpakket ziet er als volgt uit:

 • Volledige ontzorging; alles wat ingesteld moet worden op de server wordt voor je geregeld;
 • Schijfruimte is afhankelijk van je websitetype (Maatwerk, Webshop);
 • Standaard spam- en virusfilter (uitgebreide versie is ook mogelijk);
 • PHP 7.4;
 • Server geplaatst in Nederlands datacenter met snelle opslagapparatuur;
 • IMAP mailboxen mogelijk;
 • POP3 mailboxen op basis van fair use policy (worden voor je aangemaakt);
 • Dataverkeer op basis van faire use policy;
 • Tarief hosting bij Maatwerk website v.a. €9,90,- p.m.;
 • Tarief hosting bij Woocommerce webshop v.a. €11,90,- p.m.;
 • Tarief hosting bij Magento webshop v.a. €19,90,- p.m.

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader