Home > Google Adwords

Google Ads campagne nodig?

Op zoek naar meer bezoekers en conversies? Benut dan de mogelijkheden die Google Ads jouw organisatie bieden. Met Ads campagnes die Goldies Reclame voor jou kan ontwikkelen en onderhouden, betreedt je ’s werelds belangrijkste online advertentie platform. Dankzij Google Ads betaal je alleen voor kliks op jouw advertenties. Met Google Ads schiet je dus niet met hagel maar gericht. Daarnaast is alles meetbaar. Je weet dus precies wat er met je geld gebeurt. Superhandig dus!

We bespreken eerst op welke pagina’s of producten de Ads campagne gericht moet zijn. Hierna stellen we het budget vast en ontwikkelen we de advertenties. Voor een optimaal resultaat laten we Ads campagnes minimaal drie maanden doorlopen. Op basis van deze gegevens kunnen we je een vervolgadvies geven. Brand Hero heeft veel ervaring op het gebied van Google Ads campagnes, waardoor we binnen elk budget voor een maximaal rendement kunnen zorgen.

Voordelen van een Google Ads campagne!

 • Je advertenties zijn aan te passen per zoekwoord en zo zeer relevant;
 • De advertenties worden alleen getoond in de door jou geselecteerde regio;
 • Je krijgt meer bezoekers en dus meer potentiële klanten naar je website;
 • Je kunt hierdoor een maximaal rendement behalen op je website;
 • Je kunt altijd en overal uw Google Ads budget aanpassen;
 • Adverteren via AdWords is een stuk voordeliger dan offline adverteren;
 • Resultaten van je Google Ads campagne zijn zeer goed meetbaar.

 

Wat doet Goldies Reclame?

 • Wij zoeken de beste zoekwoorden voor je bedrijfsactiviteiten uit;
 • Wij helpen je bij het definiëren van regio(‘s);
 • Je bepaalt jouw Google Ads budget, wij delen het zo goed mogelijk in;
 • Wij monitoren de resultaten van je campagne met Google Analytics;
 • Wij optimaliseren je campagnes zodat je niet meer betaalt dan nodig.
 • Wij nemen maandelijks een uitgebreide rapportage met je door!

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
js_loader