Facebook shopping

 

Facebook shopping


Je hebt hoogstwaarschijnlijk een Facebookpagina voor jouw webshop. Het doel van deze pagina is natuurlijk dat jouw klanten en andere gebruikers deze pagina gaan liken, volgen en uiteindelijk een aankoop gaan doen bij jouw bedrijf. Het hebben van een Facebookpagina is erg waardevol, maar het neemt niet weg dat een groot deel van de bezoekers jouw website nooit zal bereiken. De reden hiervoor is dat veel Facebook-gebruikers de Facebookwebsite niet willen verlaten.

Maak kennis met Facebook Shopping, waarmee het webshopbeheerders de mogelijkheid biedt hun producten direct via Facebook te verkopen. Het is een win-winsituatie: als webwinkelier verkoop je meer direct via Facebook en Facebook heeft er een interessante tool bij voor de ondernemer.

Met een Facebookwinkel biedt je de producten uit jouw webshop rechtstreeks aan op uw Facebookpagina. Daartoe behoort dus ook de mogelijkheid om het product in de winkelwagen te doen en aan te schaffen vanaf de Facebookpagina. Goldies Reclame helpt je graag bij het opzetten van jouw eigen Facebookwinkel. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Ik wil meer weten over Facebook shopping


Vrijblijvend advies

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!