Home > Content is King | Meten is Weten

Ontdek met Goldies Reclame de kracht van contentmarketing voor jouw bedrijf

Ongetwijfeld wordt ook jouw omzet tegenwoordig voor een groot deel online bepaald. Waarom Search Engine Optimization, oftewel SEO belangrijk is mag dus duidelijk zijn. Met onze kennis en creativiteit rondom zoekmachine optimalisatie zorgen wij onder andere met content marketing voor meer bezoekers van je website, want Content is King! Of het nu gaat over zogeheten ‘On Page SEO‘ (alle content optimalisatie op je website) of ‘Off Page SEO‘ (alle externe content uitingen zoals op je social mediakanalen). Om deze lange termijn strategie te overbruggen bieden we ook SEA, betaald adverteren aan. Met Search Engine Advertising staat jouw bedrijf, diensten of producten direct bovenaan in Google!

Na Content is King komt Meten is Weten! We houden continu bij wat de effecten van de ingezette strategie zijn. Gaat het de goede kant op met je websiteverkeer? Krijgen we de gewenste reacties los op social media? Hoe verhouden de prestaties zich op maandelijkse basis van elkaar? Is er een merkbare groei? Door te scherp en kritisch te monitoren en analyseren blijven we de strategie en bijhorende content continu optimaliseren. Alles in het belang van de meest krachtige communicatie uitingen voor jouw bedrijf. Ben jij er ook klaar voor een content held te worden? Let’s Power Up!

CONTENT IS KING!

SEO / CONTENT IS KING

CONTENT-CONTENT-CONTENT

SEA / BETAALD ADVERTEREN

DIRECT RESULTAAT

Social media kanalen:

Facebook –

Instagram –

YouTube –

LinkedIn –

TikTok –

(LANGE TERMIJN STRATEGIE)

On page factoren:

– Website optimalisatie

– Nieuwsbrief

– Landingspagina

Blogs

– Etc.

(KORTE TERMIJN STRATEGIE)

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader