Polo borduren Eindhoven
mei 9, 2018
Case Dakenshop
mei 22, 2018
Alles

Case Sanden Watersport

De watersport speciaalzaak!


Sanden Watersport!

Van der Sanden Watersport is de meest complete watersport speciaalzaak uit de regio. Ze hebben werkelijk alles voor jouw boot! Het bedrijf is gevestigd in Veldhoven maar is actief voor klanten uit heel Nederland. Bij Sanden Watersport vindt je een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte boten. Ook tref je er een uitgebreid assortiment watersportartikelen aan. Naast een showroom hebben ze ook een werkplaats voor service en onderhoud.


Een design met klasse!

Van der Sanden Watersport heeft ons de vraag gesteld of wij hun huidige huisstijl in een nieuw jasje konden steken. Met als belangrijkste kenmerken “eenvoud, snelheid en klasse”. De klant wilde graag een tijdloos design wat paste bij de moderne boten die ze leveren. We hebben gebruik gemaakt van frisse kleuren die goed aansluiten bij het bedrijf en watersport. De huisstijl hebben we doorgevoerd in o.a. de flyer, beachflags, promotiemateriaal en de website. Het is een tijdloos en krachtig geheel geworden waarmee klanten zich kunnen identificeren. De huisstijl en website sluiten volledig aan bij de moderne en luxueuze boten die ze verkopen. Dit in combinatie met heldere website teksten, zoekmachine optimalisatie en mooie content heeft er alsmede voor gezorgd dat er een flinke stijging is in het aantal nieuwe klanten.


2 verschillende website's voor Sanden Watersport!

Voor van der Sanden Watersport hebben wij twee verschillende websites gemaakt. Een is een 'webshop' en de andere is een blog website. Deze websites hebben wij voorzien van een prachtig en tijdloos design en een modern CMS. Door het gebruiksvriendelijke CMS is de klant zelf in staat om teksten, producten, foto's en meer toe te voegen aan de website. De blog website is speciaal ontwikkeld om meer van het bedrijf te promoten. Bekijk hier de blog website. Hier vindt je de laatste ontwikkelingen van Sanden Watersport, laten ze de nieuwste boten zien en worden leuke evenementen gedeeld. Zoals VDS te Water! De blog website is gerealiseerd in WordPress. Het voordeel van een WordPress website is dat hij voldoet aan alle laatste technieken en ontwikkelingen. Zo is de website Google-vriendelijk, responsive en heeft het een gebruiksvriendelijk CMS. De 'webshop' is gerealiseerd in Magento. Potentiële klanten kunnen snel de juiste informatie vinden en alle boten online bekijken! Kortom; een prachtige website die uitstekend functioneert voor jong en oud! Bekijk hier de website van Sanden Watersport.


Waarom kiezen voor Sanden Watersport!

Kwaliteit en service moet je uitstralen! Zo leert Sanden Watersport ons te genieten van watersport! Het was voor Goldies Reclame de uitdaging om een mooie huisstijl neer te zetten in combinatie met heldere online-oplossingen. De bezoekers kunnen binnen een paar seconden hun informatie of product vinden. Door het schrijven van krachtige SEO teksten in combinatie met een heldere opbouw van de pagina's, zorgen voor een betere vindbaarheid binnen Google! Dit heeft als gevolg dat het bedrijf meer naamsbekendheid krijgt en hierdoor meer nieuwe klanten. Klanten die de kwaliteit en uitstraling van Sanden Watersport waarderen en uitdragen. Heeft u ook interesse in een helder verhaal. Neem dan contact met ons op en laat u verrassen!


Een reclamebureau met ruime ervaring!

Grafisch ontwerp, huisstijl ontwerp, WordPress website, responsive webdesign, WooCommerce, drukwerk, SEO. Wij hebben als reclamebureau in Eindhoven ruime ervaring op het gebied van communicatie. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel dus verwacht bij ons mooi resultaat. Kom langs of maak een afspraak. We helpen je graag vooruit!


BEKIJK CASE


Enkele opgeleverde projecten

kijk en oordeel zelf…


Tags: Van der Sanden Watersport, Website, WordPress, Responsive, RestyleVan der Sanden Watersport is de meest complete watersport speciaalzaak uit de regio. Ze hebben werkelijk alles voor jouw boot! Het bedrijf is gevestigd in Veldhoven maar is actief voor klanten uit heel Nederland. Bij Sanden Watersport vindt je een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte boten. Ook tref je er een uitgebreid assortiment watersportartikelen aan. Naast een showroom hebben ze ook een werkplaats voor service en onderhoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!