Brochure ontwerpen Eindhoven
januari 10, 2018
Belettering Eindhoven!
maart 1, 2018
Alles

Case Giraf Metaalbewerking

Uw allround metaalbewerker!


Giraf Metaalbewerking!

Giraf Metaalbewerking is de specialist in productie van plaatbewerking, metaalbewerking, laser- en watersnijden uit RVS, aluminium en staal. Daarnaast verwerken ze op een eigen locatie in Raamsdonksveer ook nog andere bewerkings-processen zoals het kanten, zetten, verspanen en lassen in zowel RVS, staal en aluminium. Giraf Metaalbewerking werkt met een volledig gemoderniseerd machinepark, waarmee opdrachten tot in perfectie worden uitgevoerd.


Een stijlvol webdesign!

De website van Giraf Metaal was erg verouderd. Het webdesign en CMS van de website sloten niet meer aan bij de huidige visie en doelgroep van het bedrijf. De vraag van de klant was om een herkenbare website te ontwikkelen die past bij de industriële wereld van de metaalbewerking. Wij hebben dan ook een stijlvol webdesign neergezet. Dit hebben wij gedaan door gebruik te maken van prachtig beeldmateriaal, strakke knoppen en unieke stijlelementen. Natuurlijk allemaal in de huisstijlkleuren van Giraf Metaal. De website van Giraf Metaal is responsive. Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het formaat van het device. Zoals desktop, telefoon of tablet.


Gebruiksvriendelijk & informatief!

De nieuwe website van Giraf Metaalbewerking is gemaakt in WordPress. De website is responsive en voldoet aan alle laatste technieken. Zo is de website Google-vriendelijk en heeft het een gebruiksvriendelijk CMS. Door een eenvoudige en heldere website te bouwen voor Giraf Metaalbewerking kunnen potentiële klanten snel de juiste informatie vinden. Bekijk hier de website van www.girafmetaal.com.


Een spetterend geheel!

De vonken vliegen letterlijk van het scherm. Om een industriële look en feel neer te zetten hebben wij passend beeldmateriaal gebruikt. Denk b.v. aan vakmensen die metaal aan het bewerken zijn en metalen vonken die vrijkomen. Ook hebben we binnen het webdesign gebruik gemaakt van strakke knoppen en unieke stijlelementen. Kortom Giraf Metaal heeft een website met een unieke design. Bezoekers kunnen nu snel en makkelijk de juiste informatie vinden op de website van Giraf Metaal.


Een reclamebureau met ruime ervaring!

Grafisch ontwerp, huisstijl ontwerp, WordPress website, responsive webdesign, WooCommerce, drukwerk, SEO. Wij hebben als reclamebureau in Eindhoven ruime ervaring op het gebied van communicatie. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel dus verwacht bij ons mooi resultaat. Kom langs of maak een afspraak. We helpen je graag vooruit!


BEKIJK CASE


Enkele opgeleverde projecten

kijk en oordeel zelf…


Tags: Giraf Metaalbewerking, Website, WordPress, Responsive, RestyleGiraf Metaalbewerking is de specialist in productie van plaatbewerking, metaalbewerking, laser- en watersnijden uit RVS, aluminium en staal. Daarnaast verwerken ze op een eigen locatie in Raamsdonksveer ook nog andere bewerkings-processen zoals het kanten, zetten, verspanen en lassen in zowel RVS, staal en aluminium. Giraf Metaalbewerking werkt met een volledig gemoderniseerd machinepark, waarmee opdrachten tot in perfectie worden uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!