Case Sanden Watersport
mei 22, 2018
Case Allplay
mei 22, 2018
Alles

Case Dakenshop

De online dakspecialist van Nederland!


Dakenshop!

Dakenshop is de online specialist op het gebied van daken en de bijbehorende producten. Dakenshop is een webwinkel die zich heeft gespecialiseerd in EPDM dakbedekking. EPDM dakbedekking is namelijk een duurzaam product wat zich makkelijk laat verwerken zonder dat daar duur gereedschap voor nodig is. Door de jarenlange ervaring op het gebied van dakmaterialen heeft Dakenshop het beste assortiment kunnen samenstellen voor de scherpste prijs.


Online dakmaterialen kopen!

Klanten willen tegenwoordig niet meer naar verschillende winkels voor hun bouwmaterialen. Het liefste kopen we alles online. Zo hoeven we niet meer met zware en onhandige dakmaterialen te sjouwen. Het wordt eenvoudig en snel bezorgt op de locatie van jouw wens. Wat wil je nu nog meer! Dit alles is nu nog makkelijker geworden via de vernieuwde webshop van Dakenshop. Wij hebben voor Dakenshop de responsive webshop opnieuw mogen vormgeven. Een restyle die fris aanvoelt en past bij de overige reclame van Dakenshop zoals de toolbox. Tevens ook door ons vormgegeven. De structuur is aangepast waardoor de website vriendelijker is in gebruik. Eenvoudige 'call to action' knoppen en heldere contactblokken zorgen voor een betrouwbare web ervaring. Waarbij de producten via uitgebreide filters en menuknoppen nog sneller besteld kunnen worden. Een goed voorbeeld van krachtige techniek in combinatie met mooi webdesign.


Elke opdracht staat op zich zelf!

Bij de webshop zijn wij er vanuit gegaan dat elke bezoeker de website makkelijk en snel moet kunnen gebruiken. De uiteindelijke webshop bevat tal van interessante functies. Zo is hij volledig responsive en is het navigeren bijzonder makkelijk gemaakt. Er is een maatwerk zink en EPDM module en een overzichtelijke productpagina. Producten kunnen hier nu nog sneller besteld worden via de uitgebreide filters en menuknoppen die zijn toegevoegd aan het webdesign. Zo wordt het bestellen van dakmaterialen via de webshop een leuke bezigheid. Het webdesign sluit als vanzelf spreken volledig aan bij de huisstijl van het bedrijf. Wil je de webshop van Dakenshop bekijken? Bekijk de webshop hier!


Een reclamebureau met ruime ervaring!

Grafisch ontwerp, huisstijl ontwerp, WordPress website, responsive webdesign, WooCommerce, drukwerk, SEO. Wij hebben als reclamebureau in Eindhoven ruime ervaring op het gebied van communicatie. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel dus verwacht bij ons mooi resultaat. Kom langs of maak een afspraak. We helpen je graag vooruit!


BEKIJK CASE


Enkele opgeleverde projecten

kijk en oordeel zelf…


Tags: Dakenshop, Webshop, Magento, Responsive, RestyleDakenshop is de online specialist op het gebied van daken en de bijbehorende producten. Dakenshop is een webwinkel die zich heeft gespecialiseerd in EPDM dakbedekking. EPDM dakbedekking is namelijk een duurzaam product wat zich makkelijk laat verwerken zonder dat daar duur gereedschap voor nodig is. Door de jarenlange ervaring op het gebied van dakmaterialen heeft Dakenshop het beste assortiment kunnen samenstellen voor de scherpste prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!