Case Dakenshop
mei 22, 2018
Wordpress cursus Eindhoven
WordPress cursus Eindhoven!
juni 18, 2018
Alles

Case Allplay

Jouw specialist in zwembaden!


Allplay!

Bij Allplay vindt je het gehele assortiment aan beschikbare zwembaden, opzetzwembaden en inbouwzwembaden. Ze zijn gevestigd in Bladel. Al meer dan 15 jaar zijn ze actief in deze branche en hebben al verschillende tuinen voorzien van prachtige zwembaden. Van zeer eenvoudige tot luxe zwembaden. Bij hun staat de wens van de klant ten alle tijden centraal.


Het design van Allplay staat als een paal boven water!

Voor Allplay is een nieuwe corporate identity ontwikkeld. De diensten van Allplay zijn verenigd in een nieuw ontworpen huisstijl. Dit is doorgevoerd in diverse middelen, waaronder een prachtige nieuwe website! De vorige website van Allplay was erg verouderd. Het webdesign en CMS waren niet meer van deze tijd. Hier moest snel een hele goede oplossing voor komen. Wij hebben dan ook een aantrekkelijk webdesign neergezet wat beter aansluit bij de wensen van de klant. Door gebruik te maken van prachtig beeldmateriaal in combinatie met unieke stijlelementen creëren we een unieke look & feel. De website van Allplay is responsive. Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het formaat van het device. Zoals b.v. desktop, telefoon of tablet.


Deze webshop is modern en krachtig!

De nieuwe website van Allplay heeft een prachtig, modern en krachtig design. Maar alleen met schoonheid kom je er niet. Ook het gebruiksgemak is van cruciaal belang! Vandaar dat de nieuwe website is gemaakt in WordPress. De website voldoet aan de laatste technieken en is helemaal up to date. Door de eenvoudige opbouw kunnen potentiële klanten makkelijk en snel de gewenste informatie vinden. Ook is de website google-vriendelijk waardoor hij goed vindbaar is. Bekijk hier de website van Bekijk hier de website!


Een verhaal zo helder als water!

Allplay heeft voor iedereen een geschikt zwembad! Of dit nu een standaard of maatwerk oplossing is. Allplay heeft het in huis. Wij hebben geprobeerd deze vraag te vertalen in een prachtig, overzichtelijk design. Ook hebben we binnen het webdesign gebruik gemaakt van sfeervolle beeldelementen, passend bij het product. Want een sterk beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Een sfeervol geheel wat zal resulteren tot meer verkoop! Daar zijn we van overtuigt.


Een reclamebureau met ruime ervaring!

Grafisch ontwerp, huisstijl ontwerp, WordPress website, responsive webdesign, WooCommerce, drukwerk, SEO. Wij hebben als reclamebureau in Eindhoven ruime ervaring op het gebied van communicatie. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel dus verwacht bij ons mooi resultaat. Kom langs of maak een afspraak. We helpen je graag vooruit!


BEKIJK CASE


Enkele opgeleverde projecten

kijk en oordeel zelf…


Tags: Allplay, Website, WordPress, Responsive, RestyleBij Allplay vindt je het gehele assortiment aan beschikbare zwembaden, opzetzwembaden en inbouwzwembaden. Ze zijn gevestigd in Bladel. Al meer dan 15 jaar zijn ze actief in deze branche en hebben al verschillende tuinen voorzien van prachtige zwembaden. Van zeer eenvoudige tot luxe zwembaden. Bij hun staat de wens van de klant ten alle tijden centraal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!