Webdesign Deurne
Webdesign Deurne
oktober 1, 2016
Case Blatter Legal
oktober 24, 2016
Alles

Case Abelen Makelaars en Taxateurs

Een eigentijds ontwerp!


Hoe Abelen Makelaars en Taxateurs onderscheid creëert.

Hoe onderscheid ik mijn kantoor binnen het makelaarswezen? Dat was de vraag die Abelen Makelaars en Taxateurs voorlegde aan Goldies Reclame. Binnen het makelaarswezen is een grote uniformiteit in uitstraling en visie waarneembaar. Abelen Makelaars en Taxateurs slaat echter een andere weg in. Het makelaarskantoor is geen huizenschuiver; de klant staat geheel centraal. De koop of verkoop van een woning is emotie. Stap voor stap en met goede begeleiding adviseert het NVM kantoor haar klanten binnen het (ver)koopproces. Met deze visie ging Goldies Reclame enthousiast aan de slag met de ontwikkeling van een passende huisstijl.


Inspelen op trends.

Het internet en sociale media maken in toenemende mate deel uit binnen het zoekproces van woningzoekenden. Deze veranderende trends bieden veel kansen voor makelaarskantoren. Onderscheidend vermogen binnen het ruime aanbod aan makelaarskantoren is hierbij echter wel van belang. Dankzij de sprekende kleur magenta die Goldies Reclame in de huisstijl van Abelen Makelaars en Taxateurs implementeerde, krijgt het makelaarskantoor een eigentijds en fris karakter. Opvallend en herkenbaar in de omgeving. Een keertje geen blauw of groen! Een huisstijl waarmee het makelaarskantoor weer jaren vooruit kan.


Abelen maakt het mogelijk!

Abelen Makelaars en Taxateurs heeft geen 9-tot-5-mentaliteit. Voor hypotheekadvies, verkoop, aankoop, taxatie en meer staan de adviseurs van het makelaarskantoor altijd klaar. De flexibiliteit en het brede dienstaanbod werd vertaald naar de pay-off ‘Abelen maakt het mogelijk’. Het ontwikkelde logo sluit eveneens aan op deze gedachte. In het beeldmerk zijn vier richtingen aangegeven, waarvan de opwaartse richting in magenta is gekleurd. Met expertise klanten vooruit helpen, dat is namelijk waar Abelen Makelaars en Taxateurs voor staat. Centraal in het logo staat de letter ‘a’ van Abelen. Het beeldmerk verwijst klanten eveneens vanaf de homepage van de vernieuwde website direct naar de pagina die zij zoeken. Overzichtelijk, eigentijds en verrassend!


Altijd zichtbaar.

Goldies Reclame ontwikkelde onder meer de huisstijl, het logo, signing en makelaarsborden voor Abelen Makelaars en Taxateurs. Daarmee is het makelaarskantoor niet alleen online zichtbaar, maar herkent de consument Abelen Makelaars en Taxateurs ook op straat. Nieuwsgierig? Bekijk de portfoliopagina.


Communicatie-oplossingen voor u.

Goldies Reclame werkt graag voor mensen die hun omgeving belangrijk vinden en daar met hun product of dienst willen uitblinken. U kunt rekenen op een creatief en onderscheidend ontwerp voor ieder vraagstuk met een vertrouwde service. Geïnteresseerd in onze diensten? Het team van Goldies Reclame maakt graag tijd om de mogelijkheden met u te bespreken. Maak direct een afspraak of bel voor een vrijblijvend gesprek naar 040-7370352.


Enkele opgeleverde projecten

kijk en oordeel zelf…


Tags: Makelaarskantoor, Signing, Makelaarsbord, Huisstijl, Logo, Visitekaartje, Briefpapier, RosmalenHoe onderscheid ik mijn kantoor binnen het makelaarswezen? Dat was de vraag die Abelen Makelaars en Taxateurs voorlegde aan Goldies Reclame. Binnen het makelaarswezen is een grote uniformiteit in uitstraling en visie waarneembaar. Abelen Makelaars en Taxateurs slaat echter een andere weg in. Het makelaarskantoor is geen huizenschuiver; de klant staat geheel centraal. De koop of verkoop van een woning is emotie. Stap voor stap en met goede begeleiding adviseert het NVM kantoor haar klanten binnen het (ver)koopproces. Met deze visie ging Goldies Reclame enthousiast aan de slag met de ontwikkeling van een passende huisstijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!