Home > Call Tracking

Call Tracking maakt jouw data compleet!

Brand Hero is dé specialist als het gaat om een perfect ingerichte online marketing omgeving. Maak je nog geen gebruik van Call Tracking binnen jouw dienst of organisatie? Begin hier dan vandaag nog mee voor meer inzichten in jouw website gebruikers.

Is voor jouw organisatie telefonisch contact ook zeer waardevol? Ga dan aan de slag met Call Tracking. Het meten van contactmomenten zal resulteren in meer omzet en een beter inzicht in het gedrag van je potentiële klanten!

Als het aankomt op conversies zijn in veel branches, zelfs anno 2020, telefonische contactmomenten nog altijd enorm bepalend. Bij klanten die zelf telefonisch contact met je leggen ligt de kans op conversie namelijk 10 tot 15 keer hoger. Daarnaast wordt meer dan 50% van alle zoekopdrachten op smartphones uitgevoerd. Met calltracking meet je de prestaties van je marketinguitingen en je ziet de uitkomsten realtime terug in je dashboard. Je hebt per kanaal inzichtelijk wie er heeft gebeld, hoe lang het gesprek duurde en waar deze klant vandaan kwam. 

Waarom Call tracking?

Dankzij online marketing geneer je veel waardevolle data. Een waardevolle aanvulling is Call Tracking! Want met deze tool koppel je de offline telefoontjes aan je online kanalen. Het implementeren van Call tracking software doen wij door middel van Google Tag Manager.

Organisaties die Call Tracking inzetten:

  • Hebben 100% inzicht in de waarde van hun online kanalen;
  • Zijn 100% zeker van resultaat gerichte advertenties en campagnes;
  • Kunnen het online marketing budget veel efficiënter en meer doelgericht besteden;
  • Genereren een meer op feiten gebaseerde analyse van de waarde van online marketing;
  • Zien dat de inzet van Call Tracking met behulp van Brand Hero veel waardevoller is dan vooraf werd gedacht.

Wij maken jouw advertenties succesvoller!

Heb je net vol trots een Google Ads campagne gelanceerd? Super, maar er is nog altijd werk aan de winkel. Call Tracking mag niet ontbreken binnen jouw organisatie! Hierbij kan je denken aan kanalen zoals Google Ads, Facebook Ads LinkedIn Ads, SEO, direct verkeer en nog veel meer. Meet vandaag nog je telefoongesprekken en laat je overtuigen van de meerwaarde van Brand Hero. 

BEL ons

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader