Begin met een WordPress webshop
november 7, 2016
De waarde van een goed bedrijfslogo!
november 22, 2016
Alles

Case Brouwerij het Veem

Een authentieke website.


Een website met de juiste look & feel voor Brouwerij het Veem!

Je zintuigen prikkelen, dat is waar het bij Brouwerij het Veem om draait. De brouwerij, bierwinkel en proeverij bevinden zich in de Vershal op Strijp S in Eindhoven. In de brouwerij staan drie originele brouwketels waar het enige echte Veem bier wordt gebrouwen. Na het brouwproces komt dit ambachtelijke bier uit een van de 24 biertaps stromen. Veel bieren die Brouwerij het Veem schenkt, worden maar gelimiteerd geproduceerd en wisselen daarom regelmatig. Dat maakt de beleving bij Brouwerij het Veem uniek! Maar hoe wordt deze ervaring omgezet naar een passende website?


Een totaalbeleving.

Brouwerij het Veem wordt in de Vershal omringd door andere ambachtelijke eet- en drinkgelegenheden. In een industriële, maar warme omgeving wordt 'live' bier gebrouwen terwijl klanten van het bier genieten. Er is tevens de ruimte om vragen te stellen over het brouwproces. Deze authentieke aanpak nam Goldies Reclame mee bij het ontwerpen van de website. Een website waarmee Brouwerij het Veem de bierbeleving ook online voortzet! Bekijk de website op www.brouwerijhetveem.nl.


Een dynamische website.

Bij Brouwerij het Veem vind je meer dan 600 bieren vanuit de hele wereld. Bieren uit Duitsland, Amerika, Oostenrijk en Engeland, maar ook van talloze microbrouwerijen in Nederland. Omdat de productie volop in beweging is, voegt Brouwerij het Veem regelmatig nieuwe speciaalbieren toe aan het assortiment. En daar moeten klanten van op de hoogte zijn. Goldies Reclame ontwikkelde daarom een pagina waar Brouwerij het Veem zelf eenvoudig nieuwe producten kan toevoegen. Dit is mogelijk dankzij het WordPress CMS; een overzichtelijk en veilig systeem om een website in te onderhouden.


Overal goed zichtbaar.

Niet alleen houdt het toevoegen van nieuwe producten de website up-to-date, ook houden het blog en de evenementenpagina de website in beweging. En of bezoekers deze pagina’s nou bekijken vanaf een mobiele telefoon, laptop of tablet; dankzij het responsive design schaalt de website mee met ieder apparaat. Gebruiksvriendelijk en professioneel!


Oplossingen op maat.

Goldies Reclame werkt graag voor mensen die hun omgeving belangrijk vinden en daar met hun product of dienst willen uitblinken. U kunt rekenen op een creatief en onderscheidend ontwerp voor ieder vraagstuk met een vertrouwde service. Geïnteresseerd in onze diensten? Het team van Goldies Reclame maakt graag tijd om de mogelijkheden met u te bespreken. Maak direct een afspraak of bel voor een vrijblijvend gesprek naar 040-7370352

Enkele opgeleverde projecten

kijk en oordeel zelf…


Tags: Brouwerij, Huisstijl, Logo, Eindhoven, WordPress, websiteJe zintuigen prikkelen, dat is waar het bij Brouwerij het Veem om draait. De brouwerij, bierwinkel en proeverij bevinden zich in de Vershal op Strijp S in Eindhoven. In de brouwerij staan drie originele brouwketels waar het enige echte Veem bier wordt gebrouwen. Na het brouwproces komt dit ambachtelijke bier uit een van de 24 biertaps stromen. Veel bieren die Brouwerij het Veem schenkt, worden maar gelimiteerd geproduceerd en wisselen daarom regelmatig. Dat maakt de beleving bij Brouwerij het Veem uniek! Maar hoe wordt deze ervaring omgezet naar een passende website?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!