5x gratis foto’s bewerken
november 28, 2016
Rotterdamse Stephan Brusche tovert fruit om tot kunst
december 5, 2016
Alles

Een lettertype insluiten in Word

Een lettertype insluiten in Word


Stel, u heeft een huisstijllettertype dat niet standaard is geïnstalleerd in Word. Al uw verzonden documenten, zoals brieven en offertes, worden dan in het verkeerde lettertype getoond bij uw ontvanger. Ook kunnen vreemde tekens en verschuivingen in de tekst ontstaan. Dat is zonde van alle tijd en moeite die u steekt in het overbrengen van de identiteit en professionaliteit van uw bedrijf. Er is echter een oplossing; het insluiten van de lettertypes. Hoe werkt dit?1. Kies in uw Word bestand voor de optie ‘Opslaan als’.


2. Kies bij ‘Opslaan als’ voor PDF. Vervolgens worden er een aantal mogelijkheden in uw scherm toegevoegd.


3. Klik op de knop ‘Opties’.


4. Selecteer in het pop-up scherm het vakje ‘ Voldoet aan ISO 19005-1 (PDF/A).


5. Klik als laatste stap op OK en sla het document op.


Klaar! U heeft uw document omgezet naar een PDF/A file, waardoor het gekozen lettertype is ingesloten. Ontvangers zien nu altijd het juiste lettertype en de tekst kan niet meer veranderen of verspringen. Ook als het lettertype niet bij de ontvanger is geïnstalleerd.Enkele opgeleverde projecten

kijk en oordeel zelf…


Tags: Lettertype insluiten, WordStel, u heeft een huisstijllettertype dat niet standaard is geïnstalleerd in Word. Al uw verzonden documenten, zoals brieven en offertes, worden dan in het verkeerde lettertype getoond bij uw ontvanger. Ook kunnen vreemde tekens en verschuivingen in de tekst ontstaan. Dat is zonde van alle tijd en moeite die u steekt in het overbrengen van de identiteit en professionaliteit van uw bedrijf. Er is echter een oplossing; het insluiten van de lettertypes. Hoe werkt dit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!