Betaalbare website Eindhoven

 

Betaalbare website in Eindhoven! (€595,- of €50,- p.m.)


Goldies Reclame is gespecialiseerd in WordPress websites, SEO en webdesign. Tegenwoordig is het belangrijk om een responsive website te hebben en online goed gevonden te worden. Ben je inmiddels toe aan een nieuwe responsive website en heb je geen groot budget? Wij hebben een passende oplossing! Onze budget website is een betaalbare website inclusief WordPress CMS. En dit alles vanaf €595,-. Onze budget website heeft zich al bewezen dankzij de ideale combinatie tussen design en techniek. Een website die gezien mag worden! En natuurlijk zijn al onze websites Google vriendelijk door het gebruik van de laatste technieken. Het is dus wel mogelijk om een betaalbare website in Eindhoven te laten maken. Nieuwsgierig naar hoe we jou kunnen helpen? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.


WAARUIT BESTAAT MIJN BETAALBARE WEBSITE?

Binnen één week online!

De budget website is onze betaalbare website die speciaal is ontwikkeld voor het MKB in o.a. Eindhoven. Je hebt bij de budget website standaard toegang tot het WordPress CMS. Een groot verschil met andere aanbieders is dat je bij ons weinig zelf hoeft te doen. Wij bouwen, onderhouden en optimaliseren jouw website. Dit doen we met een sterk team vanuit ons kantoor in Eindhoven. Kortom je hebt voor een klein budget toch een complete website. Kies zelf een template die bij je past en binnen één week staat de website online!

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Wij vinden het belangrijk dat je volledig tevreden bent met jouw budget website. Daarom hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie! Mocht je het fijn vinden dat wij bij je langs komen om jouw ideeën te bespreken dan is dit natuurlijk mogelijk! Bel nu 040-7370352 voor een vrijblijvend gesprek.

WERKZAAMHEDEN

Hoe gaan wij te werk?

Je zoekt een betaalbare oplossing! Met dit instap pakket verzorgen wij jouw website binnen één vaste template. Je betaalt €495,- of €42,- p.m. (12 maanden). Dit is exclusief hosting, onderhoud & updates, domeinregistratie en e-mail per jaar.

Werkzaamheden:
- Bespreking
- Ontwerp (wij hanteren 1 correctieronde, waarbij je verbeterpunten kunt aangeven)
- Presentatie
- Realisatie

• Levertijd website 5 werkdagen.
• Je website is Google vriendelijk.
• Prijzen zijn excl. btw.
• Inclusief WordPress CMS.
• Beeldmateriaal en tekst door de klant aangeleverd. (anders meerwerk).
• Jaarlijks worden er hostingkosten voor de website in rekening gebracht.
• Hostingkosten zijnde; hosting, onderhoud & updates, domeinregistratie en e-mail zijn €14,50,- p.m.


Klant-vertelt-homepage-o2
Klant-vertelt-homepage-o1

Weten hoe we jouw website aanpakken?


Vrijblijvend advies

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.