Begin met een WordPress webshop

Het omslagpunt heeft plaats gevonden: Nederland telt meer webshops dan fysieke winkels. In de toekomst zal de verhouding tussen beiden alleen maar groter worden. En dat is niet heel verrassend; het beginnen van een webshop is immers een stuk goedkoper dan het runnen van een fysieke winkel. Om soepel aan de slag te gaan met een webwinkel is het echter wel verstandig om u hier wat verder in te verdiepen.

De opbouw van uw eigen WordPress webshop.

Bij het opstarten van een webshop komt veel kijken. Denk daarbij aan de bouw van de webshop, het ontwikkelen van content, het design en het zorgen voor een optimale vindbaarheid van uw webwinkel. Met behulp van het WordPress CMS beheert en bewerkt u uw webshop eenvoudig. Het Content Management Systeem is gebruiksvriendelijk en veilig en is daarmee uitgegroeid tot de meest gebruikte software voor het bouwen van website en webshops. Om een goede start te maken en de meest recente functionaliteiten toe te passen in uw webwinkel, is het echter wel raadzaam om dit werk uit te besteden aan een specialist zoals Brand Hero

Tips bij het opzetten van een webshop.

Onlangs ontwikkelde Brand Hero een WordPress webshop voor The Highland Pipers ; een webwinkel met een uitgebreid assortiment aan Malt en Blended Whisky’s. Het overzichtelijke CMS zorgt ervoor dat The Highland Pipers haar webwinkel eenvoudig kan bijhouden. Bij de ontwikkeling van de webshop werd nagedacht over de customer journey; welke stappen doorloopt de klant in het koopproces? Door de behoeften van klanten inzichtelijk te maken, is het vervolgens mogelijk om beter in te spelen op het koopproces. Omdat klanten de producten niet zelf kunnen vasthouden, werden eveneens duidelijke afbeeldingen van whisky’s geplaatst die voorzien zijn van een uitgebreide productomschrijving. Dankzij het responsive design schaalt de webshop direct mee met ieder scherm. Ook kunnen bezoekers gemakkelijk het juiste product vinden dankzij de geïntegreerde productenfilter. Wel zo gebruiksvriendelijk!

Het draait om vertrouwen.

Geef klanten het vertrouwen waar zij naar op zoek zijn. Consumenten moeten direct het gevoel krijgen dat zij te maken hebben met een betrouwbare webshop. Dit kan door middel van keurmerken, maar ook een herkenbare en professionele huisstijl draagt bij aan de overtuiging van uw webshop. Brand Hero ontwikkelde voor The Highland Pipers eveneens een overzichtelijke afrekenpagina die de klant zekerheid geeft bij een aankoop.

Webshop op maat.

Denkt u na over het opstarten van een webshop? Of is uw huidige webshop toe aan een upgrade? Het team van Brand Hero denkt graag met u mee en bespreekt de mogelijkheden. Maak direct een afspraak of bel voor een vrijblijvend gesprek naar 040-7370352.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Want to see more brands?

Bekijk resultaat!