Het nut van een visitekaartje!
april 15, 2016
Nieuwe website
mei 3, 2016
Alles

Nieuwe website voor Maud van der Meer

Een nieuwe website voor Maud van der Meer


Klaar voor Rio 2016!

Van kleins af is Maud met het zwemmen opgegroeid. Ze ging vaak samen met haar broer naar opa en oma die een zwembad in hun achtertuin hadden. Nadat ze haar ABC en de vooropleiding wedstrijd zwemmen “brons, zilver en goud” had behaald is ze voor het eerst in aanraking gekomen met het wedstrijdzwemmen bij de club “Zeester- Meerval” in Uden.


Zwemmen is mijn passie!

2014 was een succesvol jaar voor Maud, waaronder zilver op de 4 x 100 m vrijeslag op het Europese Kampioenschap in Berlijn. En om dat jaar goed af te sluiten 2 gouden medailles en 3 wereldrecords op de 4 x 50 m vrijeslag en 4 x 100 m vrijeslag in Doha.In de zomer van 2015 behaalde Maud samen met haar teamgenoten zilver op de 4 x 100 m vrije slag op het wereld kampioenschap in Kazan.


Een nieuwe website!

De nieuwe WordPress website is geheel responsive. Dit betekent dat de website nu ook geschikt is voor smartphones, tablets en andere mobiele apparaten. Mocht je geen smartphone bij de hand hebben, het responsive gedeelte kan ook bekeken worden door met je webbrowser te schalen ;-).

De website heeft een 'sticky header' waardoor het menu altijd in beeld is. Zelfs als je naar beneden scrollt. Dit vergoot het gebruikersgemak. Er is rekening gehouden met een kalender functionaliteit, blog en fotogalerij. De opdracht was om voor Maud een website te realiseren waarmee ze op allerlei manieren kan communiceren met haar volgers en fans. Ook kan ze overal zelf haar website bijhouden een aanpassen met behulp van het CMS. Bekijk het resultaat op www.maudvandermeer.com.
Enkele opgeleverde projecten

kijk en oordeel zelf…

Wilt u ook een mooie website met CMS?

Wilt u ook een professionele website die WEL het doel bereikt dat u voor ogen heeft? Een responsive website die snel en functioneel is? Wij maken betaalbare en professionele websites waarmee u online succes kunt behalen. Kom gerust eens bij ons binnen vallen of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!Tags: Webdesign, WordPress, Website, Sport & welzijnVan kleins af is Maud met het zwemmen opgegroeid. Ze ging vaak samen met haar broer naar opa en oma die een zwembad in hun achtertuin hadden. Nadat ze haar ABC en de vooropleiding wedstrijd zwemmen “brons, zilver en goud” had behaald is ze voor het eerst in aanraking gekomen met het wedstrijdzwemmen bij de club “Zeester- Meerval” in Uden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!